Ibanez kötü diye kim dedi? grgler serileri kötü sadece. grg270 ile x11 arasında fersah fersah mesafe var. 2si de aynı fiyatsa düşünmeden x11 alman gerekir. Hele ki Kore üretimiyse. Bir de x11 Türkiye'de ucuz, yurt dışında grg270'in 2 katı pahalıdır.
@
frknkzlyl Cortlar akort filan kaçırmıyor. Üstte açıklamasını yaptım, gitardan anlamayan yeni başlayan biri çat diye floyd roselu gitar alıyor, sonra sızlanıyor, yani biri kuyuya taş atıyor, sonra modele yapışıyor, böyle birşey yok. 2sini de bilen biri olarak grgler inanılmaz tırttır. X11 hele ki x-custom ile kıyas kabul etmez. Ayrıca X6lar ile de kıyaslamadım, onlar da iyi değil, hatta X2ler rezalet, bana sorarsan. X2/X5 mi grg270 mi diye sorarsan, 2sini de alma derim.
Ayrıca neye göre bu yorumu yapıyorsunuz? Söylemeyeyim diyorum ama daha geçen gün Les Paul'a tipi benzesin içindekiler önemli değil konuşmasını bizzat yaptık. Burada Jay Turser Les Paul'ün kötü bir gitar olduğunu bütün forum ahalisi olarak size anlatamadık, en son ebay'den abinizin paypal'i ile epiphone les paul getirmenin saçma olduğunu ve gümrüğün nasıl işlediği konusunda sizi bilgilendirmiyor muyduk? Elinizde bir grg var iken bu kadar iddialı konuşmanız doğru mu? Hani bu ne perhiz ne lahana turşusu demezler mi adama?
Kısaca değmez. x11 ya da cr280ler çok daha iyidir. Tabii dersen ki rg570 Japon alacağım, rg2550'i zorlayacağım veya s570 alacağım o zaman işler değişir ama bütçeni arttırman gerek.