Gerçek, 7 yaşında başlamıştım🙂Profilinizde yazan yaş gerçek mi? Eğer cidden yaşındaysanız gitara kaç yaşında başladınız?
Gerçek, 7 yaşında başlamıştım🙂Profilinizde yazan yaş gerçek mi? Eğer cidden yaşındaysanız gitara kaç yaşında başladınız?
Sabit köprülü gitarım var bu yüzden fr li arıyorum ama ses sistemi de mantıklı göz önünde bulunduracağım teşekkürlerSirf gitar icin butce buysa ben olsam 1ri sabit koprulu, 1i de FRli olmak uzere 2 gitar alirdim. Degilse 2500 gitar 1500de ses sistemine.
vay a*kGerçek, 7 yaşında başlamıştım🙂
Herhangi bir videon falan varsa izlemeyi çok isterim dostumGerçek, 7 yaşında başlamıştım🙂
Doğru söylüyorsunuz fakat bi konuda düzelteceğim fr yi dive bomb yapmak için istiyorum yoksa biliyorum köprünün etkisi olmadığını🙂Bence LP yeterli. Amfi veya pedala yatırım yapıp, ucuz yoldan işinizi görün. En kötü ihtimal, EMG set takarsınız, bitti. ESP Eclipse'de de aynı konfigürasyon ve LP gövde var. Demem o ki sadece sert tonlar için pahalı gitar almak çok mantıklı değil. FR olunca da daha sert tonlar olmaz bu arada.
Ihlamur ortalama bir ağaç değildir, yani maun gibi karakterli bir ağaç daha iyi olur demişsiniz ama bu doğru bir yorum sayılmaz.
Teşekkürler o zaman başka gitarlara yöneleyim 🙂Daha sert tonlar elde edemeyeceğiniz bir seçim olur ama FR'niz olur.
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için , tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım🙂Yağız öncelikle bütün gönderiyi okudugumu söylemek isterim. 10 yaş a yakın var aramızda.. Yolun çok başındasın ama tavırların ve yazım şeklin çok hoşuma gitti. Seni bunun için tebrik ederim. Sana tavsiyem o yaşlarda müzik zevkimiz sürekli değişime uğrar. Evrilir.. Bu yüzden ikinci el ekipman alip zevklerin değiştiğinde rahat elden çıkarabilecek gitarlar tercih etmenı öneririm. Ailene durumdan ve bu forumdan bahset. Birlikte güzel bir araştırma yapın.
Sevgili dostum @Onur Yahya Öner ' in söylediği gibi esp horizon senin için gerçekten güzel bir gitar olabilir..
Fakat benim tavsiyem ise musicman gitarlari biraz incelemen. İkinci El olarak bir çok güzel gitar bulabilirsin bu forumda.
Başarılar diliyorum.
Sevgiler.
Gitarınız gerçekten güzel fakat signature bir gitar almayı çok lazım olmaz ise düşünmüyorum ve de başta fr istediğimi belirttim ,size iyi satışlar 🙂
Vay mercedes petronas AMG f1 team...Gerçek, 7 yaşında başlamıştım🙂
Acaba gitar yerine amfi alsam ton konusunda daha çok mu ilerlerim mesela combo 6505 getirtsem lp nin bridge ine de x2n taksam ne dersiniz bu konuda?
Teşekkürler bir araştırayımŞu an için lambalı amfiyi evde kontrol etmekte zorlanabilirsin. Transistörlü Randall gibi markaların high gain amfileri ile daha rahat edersin bence.
Ulan 12 yaşıma kadar elime müzik aleti almam yasaktı. Bu nasıl adalet dünya