C-1 Blk'teki donanım daha kaliteli. Abanoz da pahalı bir ağaçtır gül ağacına göre. Abanoz daha parlak ve daha ısırıcı bir tona sahiptir gül ağacına nispetle. Çok serttir, ama rahattır da.
Bu konuda daha önce de duydum bu tarz şikayetler.Peki denerken o rahatsızlığı hissettiriyo mu hemen yoksa zamanla anlaşılacak cinsten bi durum mudur?Merhabalar yaklaşık 3 4 ay önce bende aynı durumdaydım gitar seçmek zor iş ancak schecterdan uzak durmanı tavsiye ederim ben bu kadar dandik gitar görmedim(tabii ki katılmayanlar olacaktır)zamanında 655 liraya aldığım rg350ex yer o 4-5.000 lik aletleri ilginç bir şekilde hiç ergonomik bulmadım çok büyük beklentilerle gitmiştim oysa ki...
Tabi ki,kesinlikle denemeden almam.Teşekkür ederim.Tabii bu arada alacağınız gitarı da denemeden, çalmadan almayın. Öbür türlü internetten almak vb. kumar olur.
Sırf siz rahat çalamadınız diye koskoca Schecter dandik marka mı oldu yani? İnsanları yanlış yönlendirmeyin.Merhabalar yaklaşık 3 4 ay önce bende aynı durumdaydım gitar seçmek zor iş ancak schecterdan uzak durmanı tavsiye ederim ben bu kadar dandik gitar görmedim(tabii ki katılmayanlar olacaktır)zamanında 655 liraya aldığım rg350ex yer o 4-5.000 lik aletleri ilginç bir şekilde hiç ergonomik bulmadım çok büyük beklentilerle gitmiştim oysa ki...
Do-Re müzikteki bilgilere bakarak Schecter Hellraiser C-1de abanoz klavye var demiştim fakat bu bilgi yanlış arkadaşlar.Schecter'ın resmi sitesinde gül ağacı olduğu söyleniyor.Zaten doğrusu da bu.Hellraiser da abanoz klavye var,şimdiye kadar hep gül ağacı klavyeli gitarlar kullandım,abanoz nasıl olur bilmiyorum.Fikri olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum ve hepinize şimdiden çok teşekkürler!
Hocam 4.5 Yıllık bir LP kullanıcısı olarak 4 ay önce bir süperstrat edinme kararı verdim. Ibanez RG2550Z ile Piyano - Dijital Piyano - Gitar - Müzik Aletleri Sitesi - doremusic arasında bir seçim yapmam gerekti. Gitarların ikisini de denedim. Daha ucuz olmasına rağmen gerek çalım rahatlığı olsun gerek manyetikleri olsun Schecter bana daha üstün gibi geldi ve Schecter'i aldım.Aynı kararı şimdi vermem gerekse %100 Schecter alırdım yine. Size tavsiyem başkalarının söylediklerini pek dinlemeden gidip gitarları denemeniz. Çünkü kimse sizin için ideal gitarı söyleyemez. Bize güzel gelen gitar size kötü gelebilir ya da tam tersi olabilir.Bu konuda daha önce de duydum bu tarz şikayetler.Peki denerken o rahatsızlığı hissettiriyo mu hemen yoksa zamanla anlaşılacak cinsten bi durum mudur?
Hocam 4.5 Yıllık bir LP kullanıcısı olarak 4 ay önce bir süperstrat edinme kararı verdim. Ibanez RG2550Z ile Piyano - Dijital Piyano - Gitar - Müzik Aletleri Sitesi - doremusic arasında bir seçim yapmam gerekti. Gitarların ikisini de denedim. Daha ucuz olmasına rağmen gerek çalım rahatlığı olsun gerek manyetikleri olsun Schecter bana daha üstün gibi geldi ve Schecter'i aldım.Aynı kararı şimdi vermem gerekse %100 Schecter alırdım yine. Size tavsiyem başkalarının söylediklerini pek dinlemeden gidip gitarları denemeniz. Çünkü kimse sizin için ideal gitarı söyleyemez. Bize güzel gelen gitar size kötü gelebilir ya da tam tersi olabilir.
Ayrıca şu marka kötüleyen tiplere tamah etmeyiniz dediğim gibi gitarları deneyiniz ve kendinize ideal gitarı seçiniz.
Selam buldunuz mu acaba fender mex. strat. ? Bulamadıysanız ben satıyorum. Bilginize.Yorumlarınız için teşekkürler 🙂 2 Sorum daha vardı. 1.si Fender Mexica Strat 2.el nerelerde bulabilirim ? 2.si Amfi olarak ne önerirsiniz ? Amfi fiyatını daha belirlemedim ama 600 700 lira civarında olur.
Farklı bir kasa olsun istiyorum ya değişiklik iyidir 😀Tavsiyem Les Paul Studio olur sana.