2500 TL + senin amfin mi?Öyleyse 2500 TL'ye kendi amfimi de takas edebileceğim bir boss katana 50 mk2 var önerir misniz?
2500 TL + senin amfin mi?Öyleyse 2500 TL'ye kendi amfimi de takas edebileceğim bir boss katana 50 mk2 var önerir misniz?
Hayır amfiyi vermeden önceki fiyat.2500 TL + senin amfin mi?
Alınır, güzel fiyat.Hayır amfiyi vermeden önceki fiyat.
metallica tonları için emg, seymour duncan veya dimarzio'lar oldukça iş görür. emg en tiz olanı. diğer manyetikler için swamp ash veya alder gövdeli gitar daha iyi olabilir.Metallica tonları istediğim için ve genel olarak sesini beğendiğim için emg 81 manyetik takmak istiyorum. Sapa da coil split yapılabilecek bir emg düşünüyorum. Başka öneriniz varsa onlara da açığım. Gitarına arkasına pil sığar gibi görünüyor. Sapın kalınlığını aslında seviyorum. Hellraiserlar kadar kalın değil Ibanez kadar ince değil. Manyetik işine girmeden önce takas edebileceğim bir jackson DKMG var yarın onu deneyeceğim.
152507 eklentisini görüntüle
1.000-TL olup HSS ve HSH manyetik dizilimli gitarlarMerhaba arkadaşlar. Halihazırda Jackson JS11 elektrogitarım var. H-H manyetiklere sahip. Gitarın akort düzeni drop c'de. E standart düzende çalmak istediğim şarkılar var. Hem clean tonlar da almak istiyorum. Hambucker ve single coil içeren ikinci elini 1000 tl dolaylarında bulabileceğim bir gitar önerisi alabilir miyim? Yine ikinci elini 1000 tl civarında alabileceğim bir amfi ihtiyacım var. 1000 tl artık para değil ama umut ikinci elde işte. Elimde Behringer UMC202HD var ve aktif olarak kullanıyorum.
Çok teşekkürler hocam. Gitar marka modellerinden çok anlamam. Aria, Extreme gibi markalar nasıldır? Daha önce duymadım. Önerir misiniz?1.000-TL olup HSS ve HSH manyetik dizilimli gitarlar
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comFender Squier - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 952119961Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Aria Elektro Gitar 0 fiyatı 2100 tl - En Uygun Aria Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 938676991
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
1.000 -TL amfi
Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.comGitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Araba dünyasından kıyasla, Tofaş (Şahin,Kartal, Doğan) ya da Tofaş altı kalite diyebilirim.Çok teşekkürler hocam. Gitar marka modellerinden çok anlamam. Aria, Extreme gibi markalar nasıldır? Daha önce duymadım. Önerir misiniz?
Anladım hocam. Washburn, SX, Fender, Ibanez gibi markaları tercih ederim.Araba dünyasından kıyasla, Tofaş (Şahin,Kartal, Doğan) ya da Tofaş altı kalite diyebilirim.
Rock ve metal için 5 switchli H-H alırsan daha iyi olur. Humbucker ve single manyetik farklarına internetten bakarsın.Klasik gitardan elektro gitara geçmeyi dusunuyorum genelde rock metal falan dinliyorum ama en azından bi stratocaster kadar clean bi ses vermese de iyi olan sert tonları güzel veren elektro gitar var mı sıralama olarak zaten genelde onların H-S-S ya da H-S-H falan oluyolar nasıl bir şey alabilirim
Araştırdıktan sonra Yamaha Erg121 diye bir gitar buldum onu aldım HSH manetik var amfi aldıktan sonra daha iyi inceleyecegimRock ve metal için 5 switchli H-H alırsan daha iyi olur. Humbucker ve single manyetik farklarına internetten bakarsın.
5 switchli veya coil taplı gitar alırsan, humbucker manyetikler single manyetik olarak kullanılabiliyor. 2 humbuckerı birbirine bağlayan switch de varsa en çok humbucker sesini alabilirsin.
Bence şu an SSS manyetikli bir gitar almak mantıksız geliyor. İçinde humbucker olan herhangi bir gitar iyi olsa da anlattıklarına göre 2 humbucker daha uygun. 3 manyetikli gitar alınca da ortada manyetik oluyor pena çarpabiliyor çalarken, biraz alışmak lazım. HH olanlar ergonomik. Üstelik ilerde manyetik yükseltme daha ekonomik olur. HH ve HSH için Ibanez ve Jackson; HSS için Yamaha pacifica serilerini öneririm. Cort da fiyatına göre iyi modeller üretiyor.
Hayırlı olsun güzel gitar. Manyetikleri hakkında bilgi bulamadım fakat ufak bir lehim takımı ile değiştirilebiliyor. Gövde ağacı agathis miş; mahogany gibi ama daha açık sesi var deniyor. Bendeki mahogany gitarların sesi koyu örneğin; dolayısıyla ben de alder veya ash gövdeli gitar bakıyorum genelde veya ince Ibanez S serisinden herhangi bir model.Araştırdıktan sonra Yamaha Erg121 diye bir gitar buldum onu aldım HSH manetik var amfi aldıktan sonra daha iyi inceleyecegim