abi çokluk valve takıntın yoksa roland jc120 ye bir bak derimalpburak12 demiş ki:Daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum.
Elimizde 5.000 Ytl var kendimize çok iyi bir gitar almak istiyoruz tarz genel olarak metal ama blues filan da takılıyoruz.Yani drive alalım derken cleanler de çok kötü olmasın.
Baktığımız gitarlar :
Jackson Soloist
ESP SV
ESP Viper
Amfi ve prosesör de alacağız.Prosesör olarak Gt-10 u beğendik yanına birde güzel bir amfi almak istiyoruz.Gitar ve amfi önerileriniz nelerdir acaba ? Belki de gt10 haricinde amfi&prosesör uyumu daha iyi olan başka bir alet önerirsiniz..
Teşekkürler iyi günler..
alpburak12 demiş ki:Daha öncede yazmıştım tekrar yazıyorum.
Elimizde 5.000 Ytl var kendimize çok iyi bir gitar almak istiyoruz tarz genel olarak metal ama blues filan da takılıyoruz.Yani drive alalım derken cleanler de çok kötü olmasın.
Baktığımız gitarlar :
Jackson Soloist
ESP SV
ESP Viper
Amfi ve prosesör de alacağız.Prosesör olarak Gt-10 u beğendik yanına birde güzel bir amfi almak istiyoruz.Gitar ve amfi önerileriniz nelerdir acaba ? Belki de gt10 haricinde amfi&prosesör uyumu daha iyi olan başka bir alet önerirsiniz..
Teşekkürler iyi günler..
metallica99 demiş ki:yeni bir gitar alıcam 800-1400 ytl arası
Baktıklarım:
KH202
LTD M200
LTD M400
Jackson olarak ne önerirsiniz?
Ve Türkiye'de nerden Jackson alabilirim?
metallica99 demiş ki:Schecter almaya karar verdim ama bi seçemedim ya C-1 FR mi?Damien FR mi?