Merhaba, yakın zamanda bir Epiphone Les paul almayı düşünüyorum. Ancak hangisinin kaliteli olduğunu tam olarak bilmiyorum. Öncelikle şunu belirteyim düşündüğüm gitar Gibson les paul tarzı olmalı yani bildiğimiz klasik Gibsonlardan. Bu yüzden special serisini düşünmüyorum.
Eldeki seçenekler:
-Epiphone LP Kore
-Epiphone LP Standart
-Epiphone LP Tribute
-Epiphone LP Plus(Top)
-Epiphone LP Standart 50s
(Standartta bir sürü seri var)
-Epiphone LP Ultra
-Epiphone LP studio
Özetle,Epiphone Les Paul'un bir sürü serisi var.
Şimdi benim asıl almak istediğim Kore. Çünkü, diğer Epiphone'lar özellikle Studio çok kaliteli gibi duruyor fakat Çin üretimi.
Gibson'a en yakın olabilecek gitar Kore üretimidir diye düşünüyorum. Ayrıca şunu da belirteyim daha çok rock, hard rock ve alternatif rock vs çalıyorum bazende metal ama çok ağır değil. Hem o blues tonlarını hemde gümbür gümbür distortonu istiyorum zaten bu yüzden Les Paul. Geniş ton yelpazesi olan ve kriterlerime uyan gitar hangisi?, Görüşlerimde ne kadar haklıyım? Ve hangi Epiphone Les Paul'u almalıyım, farkları neler?
Teşekkürler.
Eldeki seçenekler:
-Epiphone LP Kore
-Epiphone LP Standart
-Epiphone LP Tribute
-Epiphone LP Plus(Top)
-Epiphone LP Standart 50s
(Standartta bir sürü seri var)
-Epiphone LP Ultra
-Epiphone LP studio
Özetle,Epiphone Les Paul'un bir sürü serisi var.
Şimdi benim asıl almak istediğim Kore. Çünkü, diğer Epiphone'lar özellikle Studio çok kaliteli gibi duruyor fakat Çin üretimi.
Gibson'a en yakın olabilecek gitar Kore üretimidir diye düşünüyorum. Ayrıca şunu da belirteyim daha çok rock, hard rock ve alternatif rock vs çalıyorum bazende metal ama çok ağır değil. Hem o blues tonlarını hemde gümbür gümbür distortonu istiyorum zaten bu yüzden Les Paul. Geniş ton yelpazesi olan ve kriterlerime uyan gitar hangisi?, Görüşlerimde ne kadar haklıyım? Ve hangi Epiphone Les Paul'u almalıyım, farkları neler?
Teşekkürler.