Eyvallah.
abi markası zoom g2.1u diye bir model.Prosesörün markası modeli nedir?
çözemedim ama abi bir türlü birsürü bilmediğim şey var :STamam, bir süre götürür 🙂
çözemedim ama abi bir türlü birsürü bilmediğim şey var :S
abi valla aleti kurcalamaktan gitarı kurcalayamıyorum 😀Keyifli kısmı o zaten. Kurcalamak 🙂
valla öyle yapmaya özen gösteriyorum 😀Abi olmadı basit bir şekilde ileri geri git, hazır yazılı tonları tara.
Sizin yerinizde olsam Epi gitar alacaksam Marshall Mg 15 bir anfi alırdım. Amfiyi sakın küçümsemeyin, sizin bütcenizde gitardan daha önemlisi amfidir benim için. 10wattlik bir cok amfi var ve Gibson gitar kullansan teneke gibi ses verirler.
Aynen abi dediğin gibi esasen onların 2. eline bakıyorum Line6 Spider, Roland Micro Cube veya Marshall MG15 bu üçü arasında kaldım. ama sanki line 6 ve roland daha işlevsel gibi geldi onun için bir de size sorayım dedim.Abi o fiyata alacağın amfi çok da mutlu etmeyebilir açıkçası. Yukarıda bir iki marka yazmıştım, onların ikinci eli idare eder bir süre. Ama ses kartı ve Guitar Rig, Ampli Tube gibi yazılımlarla da daha fazla tona ulaşma imkanı oluyor gördüğüm kadarı ile.
3 markayı da kullandım. Şuan alacak olsam, roland 20 serisinden alırım. Drive tonları Line6 daha iyi diğerlerinden daha güzel. ayrıca FS-6 pedal alırsanız, drive ve efektleri ayrı ayrı açıp kapayabiliyor.
GX ile X hoparlör çap büyüklüğü ve kontrol panelinde biraz farklılık var.
Hoparlör ne kadar büyükse sesin hacmide daha iyi olur.
X ile XL arasında, XL sonraki üretim, Drive da değişiklik yok, Efektlerde Solo ve Heavy oktav olarak iki efekt fazla, onun dışında pek fark yok.
300TLe 20x buluyorsanız, alın hemen aradaki fiyat farkına değmez, ayrıca, gitar çalmaya devam ederseniz (ki, bence önemli husus bu) GX de alsanız, ileride bunu değiştirmeniz çok muhtemel...Yeni başlıyorsunuz, ileride gitar çalmaktan vazgeçebilirsiniz, bu durumda en mantıklısı, ikinci elde kolay elden çıkarabileceğiniz ve makul fiyatlı ürünlere yönelmek olacaktır...Peki 600 tl verip GX almama gerek var mı? yeni başlayan biri için 300 tl verip temiz bi 20x yeterli olur mu?
600TL GX verme. Başlangıç seviyesi için 20X yeterde artar bile.... Artan 300TL, manyetikleri Seymour Duncan olan bir gitar için kullan 🙂Peki 600 tl verip GX almama gerek var mı? yeni başlayan biri için 300 tl verip temiz bi 20x yeterli olur mu?