Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam senin ki de 2.000 TL civarı benimki de para biriktiriyorum ben. Bu gitarı alsan başka gitar istemicekmisin yani 2.000 TL lik gitar size yetiyormu?
Bu gitardan sonra düşüneceğim her gitar çok gereksiz pahalı olacak. Az daha sustain, az daha güzel ton için bu gitardan daha iyisini benim gözümde almaya gerek yok. Hatta daha iyisini anlayabilecek kulağım olduğunuda düşünmüyorum. Bir tane ucuz SX aldım zamanla manyetikler değişir, bir tane ucuz Schecter alcam ıhlamur gövdeli elimdeki pasif manyetikleri kullanmak için. Amfiye ve kabine para harcamak daha makul.