İyi günler
Megadeth ve Metallica ağırlıklı metal çalmak için gitar arıyorum
cangozmuzik.com.tr
cangozmuzik.com.tr
Bu 2 gitar güzel geldi forumda öveni de çok vardı siz hangisini önerirsiniz farklarını tam anlayamadım
Bir de forumda çok fazla schecter öven de vardı. Schecter mı alsam yoksa yoksa yukarıdakilerden mi alsam bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ya da 2 sinin de alternatifi o fiyat civarında öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Megadeth ve Metallica ağırlıklı metal çalmak için gitar arıyorum

ESP LTD EC-1000 Vintage Black Elektro Gitar
ESP LTD EC-1000 Vintage Black Elektro Gitar ürünü, özellikleri ve en uygun fiyatları CANGÖZ MÜZİK da. ESP LTD EC-1000 Vintage Black Elektro Gitar, Sıngle Cut Elektro Gitarlar kategorisinde.

ESP LTD EC-1000 Vintage Black Duncan Elektro Gitar
ESP LTD EC-1000 Vintage Black Duncan Elektro Gitar ürünü, özellikleri ve en uygun fiyatları CANGÖZ MÜZİK da. ESP LTD EC-1000 Vintage Black Duncan Elektro Gitar, Sıngle Cut Elektro Gitarlar kategorisinde.

Bu 2 gitar güzel geldi forumda öveni de çok vardı siz hangisini önerirsiniz farklarını tam anlayamadım
Bir de forumda çok fazla schecter öven de vardı. Schecter mı alsam yoksa yoksa yukarıdakilerden mi alsam bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ya da 2 sinin de alternatifi o fiyat civarında öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim