HANGİ İNDİRİMDE ALMALIYIM

HANGİ İNDİRİMDEN FAYDALANMALIYIM

• YILBAŞI İNDİRİMLERİ

Oylar: 0 0.0%

• Toplam oy veren
    1
Arkadaşlar selam, biraz kararsız kaldım o yüzden fikrinizi almak istiyorum.

Bu yıl kendi setimi sonunda alıcamda ama hangi indirim de alıyım ona karar veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz.

Sizce bu tür ürünlerde en iyi fırsatlar Şahane Cuma (Kasım sonu) döneminde mi oluyor, yoksa Yılbaşı indirimleri mi daha avantajlı?

Geçmiş tecrübesi olan varsa yazsın lütfen 🙏
Kasımda mı beklemeliyim, yoksa yılbaşı fırsatlarında mı fiyatlar daha düşüyor?

Teşekkürler şimdiden, yorumlarınızı gerçekten dikkate alacağım. 🎸🔥

Bilmiyorum da ben bu indirimlere pek inanmıyorum artık indirim gelmeden önce alacağım ürün düşük fiyatlıydı indirime 1 hafta kala fiyatı yükseldi şimdi bakıyorum da yine aynı fiyata geri düşmüş insanları söğüşleme politikası uyguluyorlar bence fiyatı ne zaman düşük görürsen al gitsin indirim beklemeye gerek yok çünkü ortada indirim yok

Eskiden kasım indiriminde Zuhal de gerçekten uygun fiyata Ibanez Japon Rg ler olurdu. Genesis leri falan baya ucuza aldı insanlar. Ama bu sene baktım tam hayal kırıklığı. Do re de zaten üzeri çizilen fiyatlar hikaye. Zaten öyle fiyatlar yok.

Arkadaşlar selam, biraz kararsız kaldım o yüzden fikrinizi almak istiyorum.

Bu yıl kendi setimi sonunda alıcamda ama hangi indirim de alıyım ona karar veremedim lütfen yardımcı olurmusunuz.

Sizce bu tür ürünlerde en iyi fırsatlar Şahane Cuma (Kasım sonu) döneminde mi oluyor, yoksa Yılbaşı indirimleri mi daha avantajlı?

Geçmiş tecrübesi olan varsa yazsın lütfen 🙏
Kasımda mı beklemeliyim, yoksa yılbaşı fırsatlarında mı fiyatlar daha düşüyor?

Teşekkürler şimdiden, yorumlarınızı gerçekten dikkate alacağım. 🎸🔥
zam gelir diye düşünüyorum yılbaşında

Güzel bir soru ben de aynı şekilde hem cevabını hem de fiyatları araştırıyorum. Lavta ya da bağlama gibi enstrümanlar için bakınıyorum, bunların fiyatları pek değişmiyor gibi. Yerinde sorduğum bir usta'da haliyle kasım indirimi falan yoktu ama yılbaşından sonra fiyatları artırabilirim dedi.

Zuhalden nisanda %50 indirimle bir dinamik mikrofon almıştım. 3600 tl'ye almışım. Şimdi baktım aynı mikrofon yine %50 indirimle 3900 tl, yani indirimler bu süre içinde ancak bu kadar oluyor ve fiyatlar da çok artmamış gibi görünüyor. Tabii tek bir üründen bu çıkarımı yapıyorum. Alacağınız ürünün varsa sayfası akakce gibi ya da webarchive gibi sitelerde geçmiş fiyatlarına bakın, oradan indirimin makul olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Eskiden kasım indiriminde Zuhal de gerçekten uygun fiyata Ibanez Japon Rg ler olurdu. Genesis leri falan baya ucuza aldı insanlar. Ama bu sene baktım tam hayal kırıklığı. Do re de zaten üzeri çizilen fiyatlar hikaye. Zaten öyle fiyatlar yok.
Aynen 4-5 sene önce Zuhal indiriminde RG550 Genesisler 700-750 dolar civarındaydı. Son anda alamamıştım. Geçen sene 1200 dolara aldım. Alırken 'ulan 700 dolara almadık, gittik 1200 dolara aldık' diye kendime kızıyordum. Ama iyi ki de almışım. Sanırım geçen sene son gerçek indirimi yakaladım. fiyatı 150-200 dolar kadar düşmüştü. Bu sene hiçbir hareket olmadı. Ve gitar fiyatları her sene dolar olarak da artıyor. Alacağınızı bir an önce alın derim. 2000-2010 yıllarında yüzüne bakılmayan Japon jacksonlar 1500-2000 dolar civarı ilanlarda.

Bir şey alacaksan zaten fiyatı takip ediyorsundur bir süredir. Makul olduğunu düşündüğün yerden al. En ucuzu yakalamak mümkün değil. Bugün almadığın her şey yarın daha pahalı olacak ve belki artık stok da olmayacak.

Zuhalin garage indirimi normalde cidden çok iyiydi bu arada. Mayıs ayindaydi herhalde o. Bu Kasım ayındaki indirim Türkiye'de tam uygulanmıyor hiçbir firmada. Dünyaya uymak ve satış çoğaltmak için dümenden Kasım indirimi diyorlar. Asıl indirim garage salede olur yine Zuhal için. Ama dore nedense hiç indirim yapmiyor.

Eğer doreden alacaksan mağazadan gidip almak daha mantıklı taksimdeki mağazaları genelde nakit alımda ekstra indirim uyguluyorlar internetten daha uyguna geliyor zuhal de nasıl işliyor bilmiyorum bu durum zuhal de büyük ihtimal nakite indirim yapıyordur

Geri