Hangi patch kablolarını kullanıyorsunuz?

MaveDustaine

MaveDustaine
MXR, Roland, Earnie Ball yoksa başka markalar mı? Bana EB görüntü ve kalite olarak daha sağlam geliyor. Earnie Ball ile hiç sıkıntı yaşayan oldu mu?

Hiçbiri yarı yolda bırakmaz gibi ama bana en sağlamları Earnie Ball gibi geldi kalite açısından, pedal boarddaki her aksam çok önemli bence, hassas aletler, bir kablo sıkıntı çıkardı mı bütün sistem sahnede gider uğraş dur sonra.

2 sene önce, komple Ernie Ball'un flat serisine döndüm. Sinyal kaybı, kapasitanslar yüzünden tona etki etme, arıza, yıpranma, gürültü vs sorunu yaşatmadı. Kabloları gibi, jack'lar da yassı. Böylece pedalboard'da yer kaybı da yaşatmıyor. İki pedal arasına fazla mesafe bırakmanız gerekmiyor.
Kalite olarak bir Mogami değil elbette, ama orta sınıf fiyat aralığında, en memnun kaldığım patch kablo modeli bu oldu.

Ibanez'in gitar kablosuna L tipi 6.3mm erkek Jack lehimliyorum. Direncini ölçüp kullanıyorum. 2 senedir sorun çıkarmadı 14 civarı pedal kablom var bu şekilde.

2 sene önce, komple Ernie Ball'un flat serisine döndüm. Sinyal kaybı, kapasitanslar yüzünden tona etki etme, arıza, yıpranma, gürültü vs sorunu yaşatmadı. Kabloları gibi, jack'lar da yassı. Böylece pedalboard'da yer kaybı da yaşatmıyor. İki pedal arasına fazla mesafe bırakmanız gerekmiyor.
Kalite olarak bir Mogami değil elbette, ama orta sınıf fiyat aralığında, en memnun kaldığım patch kablo modeli bu oldu.

Benim de en favorim Ernie Ball flatler.

Şu kirlin uygun fiyatlı olanlarından kullandım zamanında çok temassızlık ve gürültü yapmaya başladılar. 3 tane mxr aldım sonra şu linkteki ürünleri deniyim dedim çok başarılı çıktı tavsiye ederim.

Geri