Hangisini almalıyım

• Konuyu açan Konuyu açan aoa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aoa

pluff
Merhabalar 1 buçuk senedir klasik gitar çalıyorum metal rock dinlediğimden artık elektroya geçmek istiyorum. Aklımda gitar olarak Cort G110 veya Squier bullet strat var, amfi olarak ise hala karar veremedim. Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...? bunu siz paylaşmadan önce ben paylaşiyim bunu zaten okudum, ama bunda önerilen amfiler bütçemi aşıyor, aklımda fender frontman 10g veya boston ga10 var, bunların fiyatlarına yakın fiyatta öneriniz varsa önerilere açığım

o amfiler ile keyfin kaçar.. nasılsa bir an önce satıp daha iyi bir şey alayım dersin...
ses kartı veya irig HD2 gibi bir şey al, bari ücretsiz app'ler ve kulaklık ile kalıcı bir çözüm olmasa da en azından adam gibi ton alırsın
ya da ikinci el bak... 6bin o amfilere vereceğine ilanımı önermeyi sevmiyorum ama 8bin Cube Dual satıyorum, 10 kat daha iyi onlardan

o amfiler ile keyfin kaçar.. nasılsa bir an önce satıp daha iyi bir şey alayım dersin...
ses kartı veya irig HD2 gibi bir şey al, bari ücretsiz app'ler ve kulaklık ile kalıcı bir çözüm olmasa da en azından adam gibi ton alırsın
ya da ikinci el bak... 6bin o amfilere vereceğine ilanımı önermeyi sevmiyorum ama 8bin Cube Dual satıyorum, 10 kat daha iyi onlardan
ikinci el uygun fiyata iyi amfiler var ama sorun çıkarsa garantisi olmaz diye düşünüyorum o yüzden bilmiyorum. gitarlar hakkındaki fikriniz ne bütçe için iyi mi. bir de ses kartıyla uğraşmak istemiyorum çok zaten profesyonel çalma gibi bi planım yok kafama göre eğlencesine uğraştığım bişey gitar

ses kartı = profesyonellik diye bir şey yok... bunlarım TAMAMI araç ve alet.. bizler için... ha ne kadar verimli kullanırsan o kadar, yani sen de ben de bir profesyonel de aynı ses kartını kullanabilir terorik olarak
ikinci el bir şey diyemem.. bugüne kadar sattığım hiçbir cihaz ne bende ne alanda sorun çıkarmadı ama mağazadan alıp eve gelip çalışmayan cihaz da oldu mesela... yani bunu kimse bilemez... düzgün temiz cihazlarda sıkıntı olacağını sanmam, en azından amfi mekanik bir şey olmadığı için kullanıma bağlı eskiyen yıpranan parçası olma ihtimali düşük

Geri