arkadaşlar ben Haraptar grubunun bascısı cemil.. aslında buraya sizlere cevap niteliğinde nişey yazmayacaktım dışardan izlemek daha keyifli oluyodu ama gördüğüm kadarıyla olayı fazlaca abartmışsınız...
Yani bu hatemate nicli, fırat olcay isimli, domates suratlı, sırık boylu, koca kafalı, komik gözlüklü şahsın başlatmış olduğu sirke bizim gruptaki evcil hayvanların(bir adet iyi oynayan ayımız ve rasta yaptırmak için iki yıldan beri babasından izin almaya çalışan şebeğimiz vardır) da katılması beni eğlendirdi ama hadi fıratın zekası belli size ne oluyo demeden de edemedim... bu arada korkma pınar seni tanıyorum volkan sünepesi sayesinde tanışmıştık sanırım🙂) ayrıca beni foruma isteyen hayal gücü geniş arakadaş da bi daha ki konserimize gelirse hayal etmesine gerek kalmadan beni görebilir...
Şimdi bunları geçelim de bizim bu forumdaki amacımız insanlar bizim müziğimiz hakkında yorum ve eleştiri yapsın biz de yeni konser ve demoları burdan haber verelim diye olduğunu düşünüyorum.. bi ezik fırat kuyuya taş attı diye millet peşinden gitmesin yani.. bundan sonra beni tanıyan arakadaşlar bişey söylemek isterseniz bana gelin burda boş yere gereksiz fikirlerinizle yer kaplamayın(fırat evlerimizin arası 5 dakka mesafede unutma.. ulan ne ezik adammışsın böyle gizli gizli farklı nicklerle falan ben seni daha zeki bilirdim en azından biraz yani🙂
Neyse söylediğim gibi arakadaşlar bi işe yarıyacağını düşündüğünüz şeyleri yazın.. yazdıklarınıza alındığım için söylemiyorum ama burası yeri değil bilmem anlatabildim mi....
E hadi konuştum galiba eyvallah...