Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

ace_ventura demiş ki:
beste konusuna gelince, umarım bir gün bestelerimiz olur da bu tarz üzerine kurulu olur... bu tarzda beste yapan pek gruba rastlamadım açıkçası... 🙂

işte o yüzden siz yapın işte 😉 haklısınız aslında, değil Türkiyede dünyada kalmadı gibi birşey ancak yaşı 25-30larda olanlar ilgi gösterecektir (arada bizim gibi 89 tayfası belki)..

biraz sürenizden çaldık galiba mekanda misafir olmanın verdiği utanmazlıkla 🙂 çaldığınız şarkılar, sahne performansınız hede'niz hödö'nüz hakkında uzun uzun yorum yapabilmek isterdim ama gerek yok sanırım, 3 kelime dışında; "allah belanızı versin!"
süperdi... o gruptan biriyle aynı grubu paylaşıyo olmak da çok güzel... helal olsun. hayvan herifler... (bkz: türk sevdiğini döver)

burakcığım sağol övgülerin için oldukça rezil çalmamıza rağmen... zamanlama sorunu sizden kaynaklanmıyodu zaten, "hard luck" malum biz alışığız böyle şeylere 😀

bu arada cin seddi'ne de ne güzel yakışmışsın ben de biraz öveyim bari 🙂 sizi dinlemek çok keyifliydi muse dinlerken bile zevk alacağımı ummazdım valla 🙂 daha gelip black velvet dinliycem sizden ona göre....

Arkadaşlar Hard Luck bu çarşamba 9.30 gibi Garage'da çalacaktır... sanıyorum ki bir süre için çarşambaları program devam edecek. In Rock bir aylığına şehir dışında olacakmış, bunu da duyurayım, yani bu çarşamba sadece hard luck var. öyle gaza gelmeyin ooo hem in rock hem hard luck diye 😀

Bu arada, garage artık tamamen farklı bir zihniyetle yönetiliyor ve alternatif tarzını kaldırıp rock gruplarına ağırlık veriyormuş. Eskisi gibi değil, daha kaliteli bir dinleyici kitlesine hitap etmek istiyor...

Bu çarşamba tüm rock severleri bekliyoruz...

Biraz yanlış bi ifade kullandım sanırım, kaliteli veya kalitesiz demek kişisel bir yaklaşım oldu. Şöyle anlatayım, dinleyici kitlesinin yaş ortalamasının biraz yükselmesi söz konusu. Ben kişisel olarak yaş ortalaması fazla düşük olan mekanlara kalitesiz diyorum, herkesin görüşü ayrı tabi. Birçok tanıdığım arkadaşım da mekana karşı böyle bir önyargıya sahip olduğu için, bu değişimi duyurmak istedim.

Tabi bunu anlatmak isterken biraz saptırmışım olayı pardon 🙂

Onurcuğum senin bu polemiğe girmen de güzel... Gerektiğinde alternatifçilerin savunucusu da olur melatonin, öyle de büyük gruptur 😀 😀

Herkesi bekleriz çarşamba.... 🙂

evet o haberi de aldık garagedan...
sizden önce fix diye bir grup cıkıcakmış sanırım.. neyse bu beni engellemez 🙂 akşam görüşürüz...
longlive HardLuck

Bu çarşamba garaj'da olacağımızı söylediğim arkadaşlara duyurmak istiyorum, malesef bu çarşamba çıkmıyormuşuz garajda. bu haftalık bir durum sanırım.

ayrıca 13. sayfada olmamız ne güzel dimi 😉

garajın programı henüz oturmadığı için böyle son anda bir değişiklik olmuş... yaw herkes de cuma program öncesine stüdyo almış bea, bu da ilginç 😀 ama hard luck azimli gruptur, stüdyolardan koşturur çıkarız programa... 🙂

Geri