Teşekkürler pek birşey anlatıcak seviyede olduğumu düşünmüyorum ama cevaplayabileceğim soruları cevaplarımHayırlı olsun, güzel duruyor. Birkaç hafta geçsin, balayınız bitsin, sonra güzel bir inceleme yapın, faydası olur.
Teşekkürler, 150€’ nun altında sıkıntı olmuyor diye biliyorum ben gönderim ücreti vermemek için avrupadan tanıdığa getirttimHayırlı olsun. Gümrük memurlarına güvenebilsem ben de alacağım 🙂
Gitar şuan gayet güzel rahat ve tonları o fiyata göre gayet iyi görünüş açısından kişiden kişiye değişir ama bence çok güzelMemnun musunuz? Keske bu taraf boyle olsaydi dediginiz yer var midir? Rahat midir? Onceden Jackson kullaniyordunuz sanirim, ona gore kiyaslayabilirsiniz. 🙂
Harley Benton R-446 Blood MetallicGitar şuan gayet güzel rahat ve tonları o fiyata göre gayet iyi görünüş açısından kişiden kişiye değişir ama bence çok güzel
Ama yüksek bir dip gürültü sorunu vardı götürdüğümde topraklaması kötü dediler 600tl verip hallettim sanırım thomann depoda pek iyi bakmıyor çünkü pick guard çizik içindeydi (üstünde jelatin var) ve toz içinde geldi ama onlar dışında gayet memnunum yanlış anlaşılmasın çok kaliteli gitarlar kullanmadım fiyatına göre yorum yapıyorum
Ayni sekiliz. 😀çok kaliteli gitarlar kullanmadım fiyatına göre yorum yapıyorum
Jacksonla pek kıyaslayabiliceğimi düşünmüyorum jackson js11 i 15w lık hightone amfi ile kullanıyordum bunu boss katanayla kullanıyorum bence harley benton daha rahat sadece bu kadar söyleyebilirimMemnun musunuz? Keske bu taraf boyle olsaydi dediginiz yer var midir? Rahat midir? Onceden Jackson kullaniyordunuz sanirim, ona gore kiyaslayabilirsiniz. 🙂
Gayet güzel gitarlar ama bence bu fiyattaki gitarlarda floyd rosedan uzak durmak daha faydalıHarley Benton R-446 Blood Metallic
Harley Benton S-620 TR Rock Series
Guitar Basswood body with archtop, Bolt-on maple neck, Modern C neck profile, Fretboard: Roseacer (thermally treated maple wood), Dot inlays, White binding on the fretboard, 24 Frets, Scale: 648 mm, Nut width: 42 mm, Double action truss rod,...www.thomann.de
Sunlari gozume kestirdim de belki alirim diye dusunuyorum. 😀 Gitar fena degilse ek olarak bu fiyat segmentinde is yapiyorsa daha ne olsun diyebilirim.
Ayni sekiliz. 😀
Ben öneririm ama dediğim gibi ucuz ekipmanlar olduğundan ek masraf çıkartıyorlarDogru diyorsunuz kalitesiz olabiliyorlar... Bakicaz artik efenim.
Hem ucuz hem cok kotu degil, idare eder diye dusunuyorum. Modifiye konusunda pek fikrim yok. Manyetikler ise gitarin yari fiyati kadar. 😀gitar sesini duymak isterdim 2100+500tl(kargo) da aşırı ucuz bir sayı buna aktif emg veya pasif duncan takarsanız baya randıman verir gibi hoş elime alıp çalmadım patates de çıkabilir ama gofret gövdeli gitarlardan iyidir en azından.
Ocak ayında Harley Benton Victory almıştım, ufaktan bir inceleme yaptım. Tüm donanımların tamamı değişti, şu an gayet memnunum. Hatta Ltd Dv8-R deki JB yi ona takıp, ondaki DM manyetiği ona aktarmayı düşünüyorum. Belki sizlere de fikir verir.
Harley Benton Victory BK Plus
Arkadaşlar merhaba, bu ucuz fiyatlı gitarın alım ve sonrası süreçlerine ait fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Thomann.de den 170 Euroya aldığım ve 3 haftada elime ulaşan klasik Flying V formunda olan bu gitar maun gövde/sap kombinasyonuna, 22 perde ve 24,75 inç ölçüye sahip. Üzerinde...turkrock.com
bu gitarların sadece siyah renk seçeneği mi mevcut siteye girdim ama göremedim galiba :S
düz beyaz veya fildişi beyazı harika olurmuş gold seti de var ah ah.Bir ara flames desenli beyazı da vardı ama şu an bilmiyorum devam ediyor mu üretimi. Halbuki ne güzel gitarın var yapsana bordosunu, beyazını, gümüş grisini…
Şimdi rahatsız ediyorum ama gitar hakkında kullandığınız zaman içinde noldu yorum yapma şansınız var mıGitar şuan gayet güzel rahat ve tonları o fiyata göre gayet iyi görünüş açısından kişiden kişiye değişir ama bence çok güzel
Ama yüksek bir dip gürültü sorunu vardı götürdüğümde topraklaması kötü dediler 600tl verip hallettim sanırım thomann depoda pek iyi bakmıyor çünkü pick guard çizik içindeydi (üstünde jelatin var) ve toz içinde geldi ama onlar dışında gayet memnunum yanlış anlaşılmasın çok kaliteli gitarlar kullanmadım fiyatına göre yorum yapıyorum