Arkadaşlar selamlar,
Bizim kültürümüzde bir elin verdiğini diğer el bilmez. Böyle konular ulu orta konuşulmaz çok iyi biliyorum.
Ancak dün akşam instagramda karşıma çıkan Pamir bebeğin durumu beni çok üzdü ve onun için birşeyler yapmak istedim.
Pamir SMA hastası, ailesi tedavisi için elinden geleni yapıyor fakat ilaçlar ve tedavi masrafları çok pahalı.
İnanın kahramlık yapayım derdinde değilim, sadece duyarsız kalmak istemedim o nedenle elimdeki ekipmanları satıp Pamir'in tedavisi için bağışlamak istiyorum.
Linkleri aşağıda paylaşıyorum, ilgilenirseniz ya da ilgilenebilecek bir arkadaşınıza yönelendirebilirseniz sevinirim.
Sevgiler
Bizim kültürümüzde bir elin verdiğini diğer el bilmez. Böyle konular ulu orta konuşulmaz çok iyi biliyorum.
Ancak dün akşam instagramda karşıma çıkan Pamir bebeğin durumu beni çok üzdü ve onun için birşeyler yapmak istedim.
Pamir SMA hastası, ailesi tedavisi için elinden geleni yapıyor fakat ilaçlar ve tedavi masrafları çok pahalı.
İnanın kahramlık yapayım derdinde değilim, sadece duyarsız kalmak istemedim o nedenle elimdeki ekipmanları satıp Pamir'in tedavisi için bağışlamak istiyorum.
Linkleri aşağıda paylaşıyorum, ilgilenirseniz ya da ilgilenebilecek bir arkadaşınıza yönelendirebilirseniz sevinirim.
Sevgiler
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.
www.sahibinden.com
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.
www.sahibinden.com
Efekt Pedalı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Gitar Çantası İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Çantası İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Gitar - Fender Telli Enstrüman sahibinden.com'da - 873219426
FENDER STRAT HSS PICKGUARD - sahibinden.com
www.sahibinden.com
SONY KULAKLIK - KULLANILMAMIŞ - Sony İkinci El Kulaklık Fiyatları sahibinden.com'da - 873218569
SONY KULAKLIK - KULLANILMAMIŞ - En uygun İkinci El Sony Kulaklık fiyatları ile Taşınabilir Ses Sistemleri ihtiyaçlarınız için ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com
www.sahibinden.com
Enstrüman Standı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Enstrüman Standı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com