Çok çok iyi olmuş!
Pentagram nedense konserlerde asla bu studyo versiyonunu icra etmiyor.
Tebrikler!
Ellerinize sağlık süper olmuş. Keşke videoyu dörtleme şansınız olsaymış. Gözler vokalleri aramadı değil video boyunca.
Yalnız sabah uyanıp uykulu vaziyette dinlerken Nimetin vokalleri Cansu Koç sanmak nedir abi ya?😀
Ellerinize sağlık süper olmuş. Keşke videoyu dörtleme şansınız olsaymış. Gözler vokalleri aramadı değil video boyunca.
Yalnız sabah uyanıp uykulu vaziyette dinlerken Nimetin vokalleri Cansu Koç sanmak nedir abi ya?😀
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
Tebrikler,herşey olması gerektiği gibi.Süper 🙂
Kardesim ben de ozledim sizi ellerinize saglik haha.@forbidden_city bu jak çıkarma o jak çıkarma mı yoksa? Özledik mi la yoksa seni @EMM (zoom aşamalı duygusal Kaan capsi)
Beyler eyvallah elinize sağlık! Çok güzel olmuş, ben spoiler'ları yiyip durdum zaten de son hali için epey uğraşmışsınız, vokaller gitarlar falan herşey çok güzel olmuş.
Not: Diğer grupta da yazmıştın o "jak çıkarma" espirisini, o yüzden biliyoruz yani. Ayrıca Shakti be...
Emeğinize sağlık!
👍
Süper olmuş elinize sağlık👍
Yanlış mı yazdın, bana mı dedin. Bana dediysen anlamadım.Ya Korgün abi bunları yemiyor abicim, hadi, hadi başka yere hadi.
Yanlış mı yazdın, bana mı dedin. Bana dediysen anlamadım.
Açıklayalım; öteki grup diye bir şey yok. Tek grup var, o da seviyeli sohbetlerin döndüğü, senin olmadigin bir grup canim 🙂