Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir klonum olsun isterdim... İşe gidecek, benim yorgun olduğum zamanlar çocuğu avutacak, yeri geldi mi alışverişe gidecek falan... Biraz klasik ama benim en büyük hayalim 🙂
Bir klonum olsun isterdim... İşe gidecek, benim yorgun olduğum zamanlar çocuğu avutacak, yeri geldi mi alışverişe gidecek falan... Biraz klasik ama benim en büyük hayalim 🙂
Ufak yeğeni arkadaşıma şunu söylemiş :" Keşke senden de benden de birer tane daha olsa, benim diğerim okula, senin diğerin de işe gitse, biz de senle oynasak". Arkadaşımın cevabı da bomba: "Senden de benden de birer tane daha zaten var, onlar oyun oynuyor. Senle ben işe ve okula gitmek zorunda olanlarız"
Ufak yeğeni arkadaşıma şunu söylemiş :" Keşke senden de benden de birer tane daha olsa, benim diğerim okula, senin diğerin de işe gitse, biz de senle oynasak". Arkadaşımın cevabı da bomba: "Senden de benden de birer tane daha zaten var, onlar oyun oynuyor. Senle ben işe ve okula gitmek zorunda olanlarız"
Buyur bakalım. Adama devreleri yakmış mı dersin, deha mı ? 🙂
Bu kuantum sıçramaları ve alternatif gerçeklik meseleleri beni aşıyor. Fakat bunun üstünden dönen acaip bir endüstri var kişisel gelişim mecrasında. Herhalde ciddi ciddi bu işleri çalışan teorik fizikçiler o sektörde dönen bu paraların yanına bile yaklaşamıyordur🙂
jack ve supply girişi altta olan pedallar yapılıp bunlara göre board üretilse boardun alt tarafınada tümleşik looper kontrol yapılsa kablo kargaşasından ve pedalları sabitleme derdinden kurtulmuş olurduk 😀 bunun orjinal Olduğunı düşünüyorum 😀
Mesela Sağdaki yer elektrik temin etse sol taraf input output olsa boarda clipsle takılsa tertemiz 😀