Hayalimdeki gitar Chapman Ghost Fret. Çalım hissini ve sesini gerçekten beğendim ama asıl aşık olduğum kısmı görünüşü 🙂 Param olduğunda düşünmeden alacağım bunu.
84649 eklentisini görüntüle
Sahip olduğum gitar ise yine görüntüsüne aşık olduğum RGR321EX. Ibanez'in beyaz binding'li gitarlarına bayılıyorum 🙂
84650 eklentisini görüntüle
Abi o gitara bende aşığım ya... O explorerin transparan renkli arkası varya mmmmmm. Bide o inanılmaz tonlu mavi ve arka taraf arasındaki o narin çizgi beni benden alıyor... Sanırım birazdaha devam edersem kötü şeyler olacak 🙂Hayalimdeki gitar Chapman Ghost Fret. Çalım hissini ve sesini gerçekten beğendim ama asıl aşık olduğum kısmı görünüşü 🙂 Param olduğunda düşünmeden alacağım bunu.
84649 eklentisini görüntüle
Sahip olduğum gitar ise yine görüntüsüne aşık olduğum RGR321EX. Ibanez'in beyaz binding'li gitarlarına bayılıyorum 🙂
84650 eklentisini görüntüle
Abi o gitara bende aşığım ya... O explorerin transparan renkli arkası varya mmmmmm. Bide o inanılmaz tonlu mavi ve arka taraf arasındaki o narin çizgi beni benden alıyor... Sanırım birazdaha devam edersem kötü şeyler olacak 🙂
Fazla başlık açıyo olabilirm fakat bu entrydeki amacı anlayamadım. Özür falan dilememi istoraanız dileyebilirim yani...Napıcan bi başlık daha mı açıcan.
Şahsen bana bi custom 24 ver ömür boyu kucağımda yatarım. Ama fire red burst olsun 🙂Hayaldeki gitar diyer birşey olmaz sadece gerçekteki gitar olur, hayaldeki ise ancak gitarlar olur, tek gitarla ömür geçmez yahu illa kaç tane derseniz de 'countably many...'
Gibson Les Paul 1957 Heavy Aged Custom Goldtop - R7 limited to 25 pieces Hayal & Gerçek 🙂
Hocam o gitarlar ne güzelmiş öyle, rgir20fe mi o sağdaki ? İsimlerini verebilir misiniz.Benimde vazgeçilmezim 🙂 beyaz çizgi beni al diyor resimde yok birde mtm2 var 🙂
84663 eklentisini görüntüle
Hocam o gitarlar ne güzelmiş öyle, rgir20fe mi o sağdaki ? İsimlerini verebilir misiniz.
Resmen sanat eseri be. Paul reed smith gerçek bir sanatçı. Bir ressam olarak ömür boyu böyle güzel bir tablo daha doğrusu eser ortaya koyamam :/Paul Reed Smith'i kaçırıp fidye olarak şu gitarı isteyeceğim....
![]()