K KANJ 9 Kasım 2005 #21 Ben müziğine bayılırdım bi de elektirikli süpürge vari hayalet toplama makinelerine..
mystery_ 9 Kasım 2005 #22 çizgi fliminde onların yanında yeşil hayaletimsi, bulduğu herşeyi yiyen bişey vardı. o da çok güzeldi.... 🙂
çizgi fliminde onların yanında yeşil hayaletimsi, bulduğu herşeyi yiyen bişey vardı. o da çok güzeldi.... 🙂
KrisOCallaghan 27 Mart 2009 #26 Bir kaç ay önce önümüzdeki yaz için tekrardan Hayalet Avcılarının çekimine başlanıcağı söyleniyordu. Umarım bu bilgi dedikodudan ibaret değildir.
Bir kaç ay önce önümüzdeki yaz için tekrardan Hayalet Avcılarının çekimine başlanıcağı söyleniyordu. Umarım bu bilgi dedikodudan ibaret değildir.
KrisOCallaghan 27 Mart 2009 #28 IMDbye bir göz attım. 2010 gibi bir tarih verilmiş film için. Prodüktörler var fakat oyuncu kadrosuna dair bir bilgi henüz yer almıyor.
IMDbye bir göz attım. 2010 gibi bir tarih verilmiş film için. Prodüktörler var fakat oyuncu kadrosuna dair bir bilgi henüz yer almıyor.
Asmodeus_the_Demoniac 29 Mart 2009 #29 çizgi filminide filmlerinide defalarca izlemişimdir 😀 çok harikalar yahu 😀
M MasterOfMuHLiS 7 Mayıs 2009 #30 Ahh ahh çocukluğumun geçtiği çizgi filmlerden hele o müziğini halen dinliyorum 😀