'Yaz Yaz' Linki...
slmlar bayadır girmiyorum buraya hatta unuttum bile...
😀
ama olsun..yaz yaz adlı şarkıyı upload etmiştim rapidshare isteyen indirebilir...diğer linklerde hata veriyorda...
http://rapidshare.de/files/25244617/Faili_Mechul-Yaz_Yaz.mp3.html
bitrate i yüksek biraz(192 kbs çok diğil aslında ama) ki boyutta bununla beraber artıyor tabiki...kayıt çok kaliteli değil ki çok da iyi çalmamışız, inanın canlı performanslar daha iyidir... bu bizim zaten ilk kaydımızdı.Zaten 1.5 seneyi aşkın bir süre önce almıştık..resmi sitemize de bu linki koyacağız oradaki uçmuş artık..
not (hatta kendi öz eleştirim): şarkının 1:25 le 1:26 ıncı kısımlarında ki echo tamamen kayıttaki abimizin(tolga) hatasıdır, kulaklarıda çınlasın... kayıt direk hucum olarak alınmıştır..metronomlarda özellikle; oda benim gaza gelmem sonucu, 3:24 ten
4:06 ya kadar kicke abanmam la (single pedalla (subwoofer açın biraz) da ; maiden'ın davulcusunu örnek almamla beraber..) sorun olmuştur özellikle ride ı iyi dinlersek.. fakat doğaçlama olmuş gibi hoş olmuş diyolar
😀...Nitekim kicklerin gidişhatı en çok sewdiğim kısmıdır şarkının gitarlar sustuğu an vokalle beraber...
ayriyetten 3:15 3:17 arasında ki ataktan ve bitrişimden dolayı kendimden utanmaktayım..
😛
0:13 0:14 teki atağı ilk kez deneyip bende beğenmişimdir dileyenlerle beraber...
sonuç olarak şimdi daha iyi çaldığımızı düşünüyor/um/uz/lar.
😛 gitar vs hakkındaki eleştirilerime gerek duymadım..
Herkese bol müzikli; mutlu ; iron maiden'lı ; kick li günler.....