abi hiç bu açıdan yaklaşmamıştım.harbiden yarıldım.süpersin. 😀Ferry demiş ki:turkiyede hayko kadar sert muzik veya daha sertini yapan gruplarda vardi.. scream atabilen vesayri.. neden tutulmadi? cunki onlar arabesk faktorunu unuttu.. millet dinlerken dusundu.. ya tamam iyi sert adam bagiriyo falan ama ya biseyler eksik sankiii..
ve sonra hic yoktan ciplak bi adam geldi.. sac bas bi acaip vaziyette..bide bagiriyo falan.. ama en onemlisi ARABESKI unutmadi..turk evladnin ne olursa olsun arbeskten vacgecemiyecegini biliyodu bu kisi.. "gomdum sandim seni, bir demet cicegim bile yok" dedi, "niye otsun bulbuller " dedi.. fakat sadece sozleri degil muzigindeki melodilerde uygundu... yani sertlestirilmis, gitarlarla calinmis ve ustune scream atilmis Ismail YK parcalari diye nitelendirebilirim Hayko Cepkini..
bu olaya bende kılım abi.adam ilkten hiç bişeydi.az bilinen türde takılıyordu.sonradan patladı resmen.kime sorsam ne dinliyorsun diye.hemen atlıo hayko cepkiiin.neyse bunun sebebinide yukarıdaki açıklmaya bağlıyorum.violett demiş ki:ama şu an herkes hayfan olmuş kimi görsem haykoğğ aşqomm modunda :evil:
😀