pardon dikkat etmemişimmm :roll:freefreshfish demiş ki:aberdeen demiş ki:şimdi bu yukardaki haykomu çok farklı görünüyooo
sarı saç yakışıyomuş
freefreshfish demiş ki:gözündeki soruna burada okuyana kadar dikkat etmemiştim. tip olarak thom yorke (radiohead) karizması algılıyor ve rahatsız olmadığım gibi enteresan da buluyordum.
bakınız :
muhtemelen ilk paragrafı (veya yazının tamamını) okumadan yorum yapılmış. yukarıda ki fotoğraf radiohead'in solisti thom yorke'a aittir. bilginize...
clavicula demiş ki:Her şeyiyle süper dört dörtlük…. İzmire gelsin, gelmeli artık yani…canlı performansını çok merak ediyorum Çok öven var bu adamı 😀
nası yaniiiiiii :roll: 8OOttolexius demiş ki:clavicula demiş ki:Her şeyiyle süper dört dörtlük…. İzmire gelsin, gelmeli artık yani…canlı performansını çok merak ediyorum Çok öven var bu adamı 😀
Gelcez gelcez heryere izmirede sadece biraz zaman lazım çok az kaldı süper konserlere🙂
aberdeen demiş ki:nası yaniiiiiii :roll: 8OOttolexius demiş ki:clavicula demiş ki:Her şeyiyle süper dört dörtlük…. İzmire gelsin, gelmeli artık yani…canlı performansını çok merak ediyorum Çok öven var bu adamı 😀
Gelcez gelcez heryere izmirede sadece biraz zaman lazım çok az kaldı süper konserlere🙂
adam dalga geçiyo galiba o nere geliyo tanısa bilee :evil:clavicula demiş ki:Zamanın su gibi akıp gitmesi dileğimle Hayko Cepkini izmirde sahneyi kırıp geçirirken görmek istiyorum Ya çok sabırsızım :twisted: Dayanacak güç kalmadi... Hayko Cepkinle canlı canlı coşmanın zamanı geldi artık Herhalde eylül-ekim gibi gelir izmire inşallah…
Ottolexius , Hayko Cepkini yakından tanıyorsun zannedersem 8)
açıklama için teşk. baştan söleseydin ii olurdu 😉Ottolexius demiş ki:Ahahahaha ben dalga geçmiyorum ben kendisini tanıyorum kuzenim bateristidir
ve bende rodisiyim ve gittiği her konserede gitmek mecburiyetindeyim sadece avşa konserine gidemedim 😀 konserlerde görürsünüz
aberdeen demiş ki:çok ilginç ya albümü ilk dinlediğimde bumu dedim çok kötü sora bidaha dinledim ve okadar kötü değilmiş dedim bidaha dinledim ve mükemmel dedim niye böle oldu anlamadım yani bi parçayı ilk dinlemede seversem severim sevmezsem dinleyemem nese bilmek istediğim benim gibi hisseden başkalarıda varmı :roll: