LiMoN demiş ki:buldum başlığııı 🙂
Bireysel olarak sevgili iskenderi tanırım, iyi bir müzisyen ve öğretmendir. Diğer dostlarında isim olarak metihlerini duyduk güzel bir oluşum olmuş...
Başarılar... yeni konser var mı diğerini kaçırmışıss anlaşılaaan 🙂
fati demiş ki:Arkadaşlar müzisyen olarak başarılı olabilirler burda yazılanlardan ötürü kanaatim budur canlı izlemediğim ve tanımadığım için inanırım ama bu grup altındaki şarkılardan yola çıkarsak hani okadar övülen bir grup olmasına karşın fazla tatmin olmadım daha profosyonel daha zor birşeyler beklerdim ama göremedim(tekrar yineliyorum normalde iyi bir müzisyen olabilirler ama bu grup çalışmlarında okadar başarı görmedim)
Başarılar.
fati demiş ki:Arkadaşlar müzisyen olarak başarılı olabilirler burda yazılanlardan ötürü kanaatim budur canlı izlemediğim ve tanımadığım için inanırım ama bu grup altındaki şarkılardan yola çıkarsak hani okadar övülen bir grup olmasına karşın fazla tatmin olmadım daha profosyonel daha zor birşeyler beklerdim ama göremedim(tekrar yineliyorum normalde iyi bir müzisyen olabilirler ama bu grup çalışmlarında okadar başarı görmedim)
Başarılar.
hhhaylazzz demiş ki:stüdyoya kapanıp kanter içinde debelenicez .bakalım neler çıkacak 😉
buradan paylaşırız herkezle.hepinize selam.bu arada geç bir mesaj ama BOLUUUU süpersiniz böyle seyirci görmedik. her şer için teşekkürler.
ORÇUN...