Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
persembe gunu bol bol huzur basarı ve ıyı sans dılıyorum muzıgınız ıcın degıl yolda rahat gıtmenız ıcın bılıyorumkı muzıgınızın ustune yok.... oh boylede rahatlarm
Perşembe günü Ankara'yı en iyi biçimde temsil edeceğimizden ve Bolu'yu sallayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. iyi bir konser için tüm çalışmalar tamam.
En kısa zamanda Ankara'da sahne alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. 'ŞANSAL ile ERMAN' bizi konsere götürün...🙂
bu grup gerçekten çok iyi ve boluyu sallayacaklarına inanıyorum hepsi birbirinden yetenekli insanlar bide o davulcuları yok mu!!aşığım ona ben! : :ask 😉
ben gelıym dicemde mola vermeyın pahalıya patlar haylazıma 🙂 her durdugumuz yerde yemek yerim valla 🙂 şaka bir yana cenk gelsin yeter o 15 kişiye bedel 😀
lan allahsiz iskender mailime cevap versene.. gez bakalim konser pesinde.. kolay gelsin iyi sanslar.. umarim iyi bir organizasyon olur... iskender hani cevap???? :deli :dan