hololomololo 2 Şubat 2024 #1 Merhabalar. Headrush mx5 e indirdiğim ve yüklediğim prensesleri USB transfer ile doğru işlemleri yapmama rağmen göremiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Merhabalar. Headrush mx5 e indirdiğim ve yüklediğim prensesleri USB transfer ile doğru işlemleri yapmama rağmen göremiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Katatonia 3 Şubat 2024 #2 Merhaba eksik atmış olabilirsiniz. Ayrıca setliste yüklediniz mi Headrush üzerinden?
hololomololo 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Katatonia demiş ki: Merhaba eksik atmış olabilirsiniz. Ayrıca setliste yüklediniz mi Headrush üzerinden? Hepsini görmek için tıklayın... Güncelleme nedeniyle sorun yaşıyormuşum. Bilerek kapatmıyorum başlığı. Aynı sorunu yaşayanlar olabilir. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Katatonia demiş ki: Merhaba eksik atmış olabilirsiniz. Ayrıca setliste yüklediniz mi Headrush üzerinden? Hepsini görmek için tıklayın... Güncelleme nedeniyle sorun yaşıyormuşum. Bilerek kapatmıyorum başlığı. Aynı sorunu yaşayanlar olabilir. İlgilendiğiniz için teşekkürler.