Yok bu aralar ağır sıkışığım. Bildiğin gibi değil. Gözlüğün camını bile öteledim 🤣Yaza dogru? Yani bir aya kalmaz diyorsun 😜
Tabi mübarek Ramazan ayında dualarımız olacak elbette 😎
Yok bu aralar ağır sıkışığım. Bildiğin gibi değil. Gözlüğün camını bile öteledim 🤣Yaza dogru? Yani bir aya kalmaz diyorsun 😜
Bayram hediyesi, güzel giderYok bu aralar ağır sıkışığım. Bildiğin gibi değil. Gözlüğün camını bile öteledim 🤣
Tabi mübarek Ramazan ayında dualarımız olacak elbette 😎
Son 12 tane kaldı.Elimde son 24 adet topper var. Düşünen olursa yazabilir bana.
Headrush Mx5.Headrush mx5 mi yoksa mooer ge300 lite mı ?
Her ikisini de kullanmış biri olarak MX5 fark atar.Headrush mx5 mi yoksa mooer ge300 lite mı ?
Mooer Prime P2 ye geçince Headrush I sattım.Headrush'ın en büyük eksikliği drum machine olmamasıydı. Facebook gruplarından birinde Valeton GP 200'e ait davul makinesi arşivi buldum. Practice Tool'a yükleyince güzelce çalışıyor. Benim adıma büyük bir eksikliği giderdi. Arşiv ekte 🤘
Eyvallah Abi 🤗 Teşekkür ederim 🙏
Topperların tamamı tükendi.Son 12 tane kaldı.
Evet kullanılabilirSelamlar herkese. Prime versiyondu var bende. Stüdyo one programı için ses kartı olarak kullanabiliri miyim ?
Genel olarak ne amaçla kullanıyorsun? Kendi adıma sadece kendi parçalarım için ton arayışım oluyor. Farklı tarzları barındırdığım için sürekli deneme yapıyorum ama sıkılmıyorum. Yeni şeyler öğreniyorum, bu da işin eğlenceli yanı benim için. Elbette doğru tonu ararken IRların arasında kaybolabiliyorum.gitar çalmaktan çok ton bataklığına düşüyorum.
Bu yukarıdakine paralel konu. Belli bir tarzda çalıyorsan çok oynama derim. Kendimden örneklemem gerekirse yüksek gainli bir tarzda hemen hemen kullandığım pedal ve amfilerin üzerindeki ayarlarım bile fikstir. Sadede deneysel olarak amfiyi ya da irları değiştirip ton elde etmeye çalışıyorum. Hatta reverbte bile kullandığım ayarı preset olarak kaydettim ki tekrar silbaştan ayarlamayayım diye 😊İçinde bulunan her efekti bir şekilde yazdığım yeni tona eklemeye çalışırken buluyorum kendimi.
Yakın zamanda @Katatonia her iki aletide kullandı. Onunda diyecekleri olur muhakkak. Peki capture tonun drive'ını kısmak istediğinde ne yapacaksın? Bu sefer yetersiz gelecektir tahminimce. Nano dar gelebilir ihtiyacını karşılarken.nano cortex alacağım. İçindeki az ve öz efektleri bana yeterli.
Yakın zamanda 22k bandında 2-3 core satılmıştı ama 22-26 arası gerek garanti süresi gerekse kozmetiğe ya da içindeki ir ya da rig setlerine göre fiyat belirlenebilir sanırım.Fiyatlandırma konusunda sizin düşünceniz nedir?
Merhabalar.Herkese selamlar.
Headrush Core pedalına sahibim, ancak yine değişim perileri peşimi bırakmıyor. Pedaldan çok memnunum ama son zamanlarda fark ettim ki gitar çalmaktan çok ton bataklığına düşüyorum. Pedalda yazdığım harika tonlar bulunmakta ancak efekt ve ton deryalarında hep yeni bir şeyler arıyorum.
İçinde bulunan her efekti bir şekilde yazdığım yeni tona eklemeye çalışırken buluyorum kendimi. Bu beni biraz yormaya başladı. Sanırım bir tane nano cortex alacağım. İçindeki az ve öz efektleri bana yeterli.
Sizlere asıl sormak istediğim şey ise pedalımı satmak istiyorum ama değer biçmekte zorlanıyorum. Headrush'ın orjinal Exp. pedalı ve çok güzel case ile satmayı düşünüyorum. Cihazı 2023 Kasım ayında aldım. Sadece evde ve case içinde kullanıldı. Yani sıfırdan farksız. Kutulu ve tertemiz.
Size sormamın nedeni ise sarı sitede hiç satan yok, 2. el piyasasını bilmiyorum ve cihazın sıfırı stokta bulunmuyor. Sıfır fiyatı yazan siteler stokta olmadığı için doğruyu yansıtmıyor.
Çok uzun yazdım 🙂 Fiyatlandırma konusunda sizin düşünceniz nedir?