Headrush Prosesör Bilgi Paylaşımı

Aradan belki yıl geçti ama çalıştı en sonunda 😁

Yahu Reaper'da soldan kanalı açın diye niye demiyorsunuz @firatondr ve @ChuckSchuldinerDeath 🤣

Gerçi tüm driver ve yüklenen uygulamaları komple silip denedim. Alet çalışıyor 😊

Teşekkür ederim ikinize de 🤘
Abi bir meet ile sorunu senin için çözmek için bir tek yalvarmadığım kalmıştı 🙂 Sorunu çözmene sevindim

Merhaba iyi mx5 kullanıyorum çift humbucker gitarla güzel bir clean sound alabiliyorken klasik bar repertuarı icin güzel crunch ritim tonu ve lead drive solo yakalayamadım bir boğukluk oluyor rica etsem sizin kendinizin sahnede kullandığınız tonları paylaşabilme veya yardım edebilme olasılığınız var mıdır çok teşekkürler

Selamlar, flex prime almayı düşünüyorum. Elimde hali hazırda eris 3.5 monitör var. Yeterli olur mu yoksa bir frfr go da almalı mıyım?
Merhaba çok fazla hacim beklentiniz yok, uygun bir ses almak isterseniz kesinlikle yeter. Biz 3-4 arkadaş o şekilde kullanıyoruz. Eris 3.5 v2 + Nano Cortex var ev için gayet yeterli. Keza Headrush ile de beraber kullandım gayet doyurucu.

5.0 Güncellemesi geldi. Nihayet Drum Machine gelmiş. Biraz kurcaladım. Snaredir, kicktir, zildir hepsini tonunu hassasiyetini baya baya ayarlayabiliyorsun. Daha detaylı kurcalamak lazım zira teferruatlı yapmış namıssızlar. Revalver tarafına 25 ON-1 adıyla Lead, Crunch ve Clean kanalları barındıran 3 yeni amfi modeli gelmiş. Fena modeller değil ama Friedmann, Diezel vb amfileri koysalar daha güzel olur. Ayrıca matched cabs klasöründe 2 adet 25-ON olarak 2 yeni IR eklenmiş. Onlar da hoş. Pedal olarak Jimmy OD ve Palace OD overdrive pedallarına katılmış. Anladığım kadarıyla Headrush'ın kendi modellemeleri. Jimmy Blues tonları için Palace ise daha gainli tonlar için. Yine Pitch tarafına Drop tuneun aksine görev yapan Up Tune diye pedal eklenmiş artık ince seslere de akordlanabilir alet. Denedim hoş olmuş. Ayrıca Tidal enbtagrasyonu gelmiş. Şöyle bi yarım saat inceliyince fena gelmedi. Altta inceleme videosu varmış. Genel olarak Headrush baya baya topladı aleti nihayet. Beğendim.

5.0 Güncellemesi geldi. Nihayet Drum Machine gelmiş. Biraz kurcaladım. Snaredir, kicktir, zildir hepsini tonunu hassasiyetini baya baya ayarlayabiliyorsun. Daha detaylı kurcalamak lazım zira teferruatlı yapmış namıssızlar. Revalver tarafına 25 ON-1 adıyla Lead, Crunch ve Clean kanalları barındıran 3 yeni amfi modeli gelmiş. Fena modeller değil ama Friedmann, Diezel vb amfileri koysalar daha güzel olur. Ayrıca matched cabs klasöründe 2 adet 25-ON olarak 2 yeni IR eklenmiş. Onlar da hoş. Pedal olarak Jimmy OD ve Palace OD overdrive pedallarına katılmış. Anladığım kadarıyla Headrush'ın kendi modellemeleri. Jimmy Blues tonları için Palace ise daha gainli tonlar için. Yine Pitch tarafına Drop tuneun aksine görev yapan Up Tune diye pedal eklenmiş artık ince seslere de akordlanabilir alet. Denedim hoş olmuş. Ayrıca Tidal enbtagrasyonu gelmiş. Şöyle bi yarım saat inceliyince fena gelmedi. Altta inceleme videosu varmış. Genel olarak Headrush baya baya topladı aleti nihayet. Beğendim.

Jimmy, MXR Timmy
Palace OD, MXR Duke of Tone 'a tekabul ediyor abi.

Bunlarla birlikte çok geç kalınmış ve bence hala buna rağmen tam yapamadıkları bir durum var. Bu iki pedal için pedalın detayına girdiğinde bir info buttonu meydana geliyor ve bu buttona basınca pedalın parametrelerini ayrı ayrı açıklamışlar. Bu kadar fazla farklı model pedal ve kapsamlı parametrelere sahip bir prosesörün bunu yalnızca yeni eklediği 2 drive pedalına koyması, önceki pedallarına henüz dokunmamış olması bende geç kalınmasına rağmen tam yapılamamış bir güncelleme izlenimi oluşturuyor.

Jimmy, MXR Timmy
Palace OD, MXR Duke of Tone 'a tekabul ediyor abi.

Bunlarla birlikte çok geç kalınmış ve bence hala buna rağmen tam yapamadıkları bir durum var. Bu iki pedal için pedalın detayına girdiğinde bir info buttonu meydana geliyor ve bu buttona basınca pedalın parametrelerini ayrı ayrı açıklamışlar. Bu kadar fazla farklı model pedal ve kapsamlı parametrelere sahip bir prosesörün bunu yalnızca yeni eklediği 2 drive pedalına koyması, önceki pedallarına henüz dokunmamış olması bende geç kalınmasına rağmen tam yapılamamış bir güncelleme izlenimi oluşturuyor.
Teşekkürler @firatondr yalnız amfilerin hangi modellerden esinlediklerini çözebildin mi? Info olayı yeni güncellemeler için ama sanırım hepsi için olsa daha proaktif çözüm olurdu. 5.1 versiyonunda belki güncellerler.

Bu arada Drum Machine için daha fazla seçeneği almak için Global Settings -> Activations seçeneğinin altındaki alternatifleri download edebilirsiniz. Headrush resmi forumunda 1-2 kullanıcı ellerindeki Beat Buddy 2'den daha iyi tasarlanmış bir drum machine olduğunu yazmış.

Son düzenleme:
Teşekkürler @firatondr yalnız amfilerin hangi modellerden esinlediklerini çözebildin mi? Info olayı yeni güncellemeler için ama sanırım hepsi için olsa daha proaktif çözüm olurdu. 5.1 versiyonunda belki güncellerler.

Bu arada Drum Machine için daha fazla seçeneği almak için Global Settings -> Activations seçeneğinin altındaki alternatifleri download edebilirsiniz. Headrush resmi forumunda 1-2 kullanıcı ellerindeki Beat Buddy 2'den daha iyi tasarlanmış bir drum machine olduğunu yazmış.
Onlar kendi orijinal modelleri abi.

cihazın kendi sayfasında biraz aşağı inince models sekmesi geliyor. Oradan amp,kabin,pedal ne varsa hangi modelden esinlendikleri yazıyor.

1764757304033.webp

Herkese merhaba,

Yakın bir süreçte Flex Prime almayı düşünüyorum ama kafamı HX Stomp karıştırmıyor da değil. Setup içeriğinde hali hazırda Fulltone deluxe clyde Wah ve Electro Harmonix Deluxe Memory Boy delay pedalı bulunmakta. Biraz araştırdığımda Wah pedalını hemen gitardan sonra, ardından ufak bir buffer (Mooer pure boosterın gainini çok düşük tutup empedans ayarı yapmak için) koyarsam ve memory boy'u de Flex Prime'dan sonra koyar isem kayıpsız bir ton alabileceğim bilgisine ulaştım. Hx Stomplarda giriş empedans ayarını (Input_z) yapabiliyormuşuz ama bu durum Flex Prime'da yokmuş. Prosesörü genelde mikserde kullanmayı düşünüyorum, yani amfiye herhangi bir zorunluluk olmaz ise girmeyeceğim. Bu konuda sizlerin yorumlarını ve tecrübelerini duymak isterim.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, bir sorum olacak tı, burada paylaşılan rig leri telefona indirdim Bluetooth ile rig leri cihaza atmak istediğimde telefon cihazın Bluetooth unu görmüyor cihazla telefonu eşlediğim halde, ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

Geri