Tam hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bulunca buraya yazayım. Akrilik vernik kullandım bende sorun çıkarmadı. Nitro yu bilemiyorum tabi. Ama yapı marketlerde satılan sprey vernekler genelde akrilik sanırım.Her decal verniğe uygun değil maalesef. Mesela şu aşağıdaki nitro alkid bazlı verniği gördüğü zaman eriyordu resmen.
Shockline® FC ME130BLU Şeffaf Sulu Çıkartma (Sulu Transfer Kağıdı)
FC ME130BLU şeffaf sulu çıkartma kağıdı maket, mum, kupa, bardak, cam, plaket ve bir çok farklı yüzeye uygulanabilir bir decal kağıdıdır. Her hangi bir tonerli lazer yazıcı veya fotokopi makinesinde çıktı aldıktan sonra istediğiniz bölgeyi kesip 1-2 dakika suda beklettikten sonra uygulama...www.printec-online.com
cok teşekkür ederim bilgiler icin ama asıl merak ettiğim nasıl bu konu hic açılmamışEvet sizin gösterdiğiniz ürünü almışım. Dediğim gibi akrilik vernik için sorun yok. Arkadaş nitro tipi vernik uygulayacaksa almasın o halde.
Teşekkürler benimde öğrendiğim iyi oldu.
FC ME130BLU şeffaf sulu çıkartma kağıdı maket, mum, kupa, bardak, cam, plaket ve bir çok farklı yüzeye uygulanabilir bir decal kağıdıdır. Her hangi bir tonerli lazer yazıcı veya fotokopi makinesinde çıktı aldıktan sonra istediğiniz bölgeyi kesip 1-2 dakika suda beklettikten sonra uygulama...www.printec-online.com
Açılmış aslında. Arama kısmına decal yazarsanız geliyor konular. Hatta ben de başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bunu almışım.cok teşekkür ederim bilgiler icin ama asıl merak ettiğim nasıl bu konu hic açılmamış
decal kelimesini ilk defa sizden duydum o yuzden o şekilde aratamadimAçılmış aslında. Arama kısmına decal yazarsanız geliyor konular. Hatta ben de başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bunu almışım.
Evet sizin gösterdiğiniz ürünü almışım. Dediğim gibi akrilik vernik için sorun yok. Arkadaş nitro tipi vernik uygulayacaksa almasın o halde.
Teşekkürler benimde öğrendiğim iyi oldu.
Konudan bağımsız vernik tavsiyesi de yapayım o zaman. Ben aşağıdaki vernikle kullanmıştım. Bu decal'de maalesef olmadı, ama aliexpress'ten aldığım çoğu decal'de tatmin edici sonuç verdi. Alüminyum yüzeyde kullandım daha çok. Gerçekten uzun ömürlü..
Würth Sprey Boya Special Şeffaf Vernik Fiyatları ve Özellikleri
Würth Sprey Boya Special Şeffaf Vernik en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
yucel abi elinde suli transfer kagidi var mi ? bir suru yeri aradim bu isi yapmıyorlarmis. internette 5 li satıyorlar kağıdı. elinde varsa 1 tanesini satin almak isterim olur mu İstanbuldaysanAçılmış aslında. Arama kısmına decal yazarsanız geliyor konular. Hatta ben de başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bunu almışım.
Ne logosu lazim size?yucel abi elinde suli transfer kagidi var mi ? bir suru yeri aradim bu isi yapmıyorlarmis. internette 5 li satıyorlar kağıdı. elinde varsa 1 tanesini satin almak isterim olur mu İstanbuldaysan
fender Stratocaster lazımNe logosu lazim size?
Özelden yazıyorumfender Stratocaster lazım
0531 942 39 31 mesaj atarsanız bende gitarımın headstock kısmını fendere çevirmek istiyorum. TeşekkürlerÖzelden yazıyorum
0531 942 39 31 . Bende gitarımın headstock kısmını fender stratocaster’a çevirmek istiyorum mesaj atarsanız numaraya görüşelim. TeşekkürlerPrintec sulu transfer kağıdı diye arayabilirsiniz. A4 boyutunda genelde. Ama kalın olabiliyor sıradan ev yazıcılarında sıkışma yapabilir. Yakınlarda baskı yapan bir yer varsa orada yazdırmak daha mantıklı.
Elimde iki logo vardı birini arkadaşa hediye ettim. Diğeri de bana kalsın 😉 Ticaretini yapmıyorum...0531 942 39 31 . Bende gitarımın headstock kısmını fender stratocaster’a çevirmek istiyorum mesaj atarsanız numaraya görüşelim. Teşekkürler