heavy/thrash metal için için 2. el gitar önerisi

merhabalar. ritim gitar için gitar arıyorum ve bu aralar megadethe çok sardım jackson js32t king v sabit köprü model ve türevleri ilgimi çekiyor fakat insanlar ağacından ve kalitesizliğinden bahsediyor videolarda sesler beni tatmin etti bilgisi olan varsa yardımcı olmasını istiyorum.
ayrıca şuan 2. el istanbulda 7 yıllık bir cort vx-4x orijinal hardcaseli buldum bi sıkıntısı gözükmüyor ve uygun bir fiyatlı fakat çok inceleme bulamadım emg pasif manyetiklere sahip ritim atarken iyi diyenleri gördüm o gitarda çok ilgimi çekti tasarımı vs.
başka önerebilceğiniz gitar modelide varsa 2. el max 17 18 lerde yardımınızı istiyorum

Ritim Kemal. Daha önce bunları tartıştık. Ritim için gitar, solo için gitar, arpej için ayrı gitar yok. Hepsi aynı gitar.

İzlediğiniz videolarda ses hep tatmin edici olacak. Onları geçiniz o yüzden. Karpuz seçer gibi gitar bakıyorsunuz. Gideceksiniz paranıza göre deneyip alacaksınız. Şu iyi mi bu iyi mi bunun sonu yok. Düşük bütçeli gitarlarda hareketli köprü tavsiye etmem. Dandirik olabiliyor. Onun dışında ikinci el için perdeleri çok aşınmamış olmasına dikkat edin.

Geri