Helix lt sonrası prosesör önerisi

Merhaba helix lt pedalımı sattım nux cerberus tube screamer ve comp den oluşan bir setupım var amfim marshall origin 20c bunlarla beraber uyum alabileceğim çoğunlukla sadece preamp kısmını kullanacağım bir prosesör arıyorum amacım aslında fender vb farklı tonları almak çok uç noktalarda modülasyon vb efektleri kullanmıyorum delay reverb chorus benim için yeterde artar şimdi aklımda şu var nano cortex veya tonex dahil edip kabin simler kapalı preamp olarak kullanıp drive analog ve delay reverb gibi efektleride cerberustan almak hybrid bir setup yani benim için olmazsa olmaz preamp gerçekten bana amfi çalıyormuşum gibi hissetirmesi ve dediğim gibi marshall amfim olduğu içinde sadece fender dumble vari tonlar alacağım çok uber şeyler çalmıyorum tonex one ilede bu setupa yetermi değerli forum arkadaşlarımın görüşlerini bekliyorum

Aslında fm3 alıp elimdekileri satmakta bir seçenek bilemedim kökten çözüm gibi duruyor bu arada sahne falan işlerim yok hobi amaçlı gitar çalıyorum

hocam senin bu mevcut setup add+ preamp ile harika sound veriyor , aradığın nasıl bir ton , daha glassy bişey mi istiyorsun
Aslında dediğiniz bi daha glassy bişey ve dijital mecrada beni çekiyor ileride amfiyi satıp frfra geçme düşüncesindeyim o yüzden mesela hx lt tonları ciddi organik geliyordu bana nano cortex tonex fractal gibi ürünler bunlardanda ileride ise bir lambalı amfi ile kıyaslamak istiyorum

Aslında dediğiniz bi daha glassy bişey ve dijital mecrada beni çekiyor ileride amfiyi satıp frfra geçme düşüncesindeyim o yüzden mesela hx lt tonları ciddi organik geliyordu bana nano cortex tonex fractal gibi ürünler bunlardanda ileride ise bir lambalı amfi ile kıyaslamak istiyorum
hocam bende çok git gel yaşıyorum bu konuda ama dijitalde glassy ton olduğunu hiç düşünmedim , tube preamp kısmındaki ton çok daha cezbedici ve daha hassas , benim size mevcut pedalboardınıza önerebileceğim yegane pedal texas ranger olur , bende var aynı zamanda bu glassy dediğimiz camsı tonu da duellist klonu bir pedaldan alıyorum , denerim falan derseniz göndereyim size bi bakın benim pedalboard henüz tamamlanmadı o yüzden kenarda duruyor bu 2 pedaldan biriyle olayı çok rahat çözersiniz duellistte zaten glassy potu var 2 knobda'da , benim sorunumda amfim , amfimi bulamadım henüz o da sanırım bj IV

IMG_5724.webp IMG_5728.webp

Gerçekten çok naziksiniz ve ayrıca çok teşekkür ederim inanın çok denemek isterim fakat emanet malın canı burnunda olur derler ya olur bişey olur yenisini o an bulamayız mahçup olurum keşke İzmirde olsaydınız tanışır sohbet muhabbet ekipmanlarımızı deneriz he illaki bir iyilik yapmak isterseniz srv tarzı bişeyler böyle 1-2 dklık özellikle neck manyetiğinde video gönderebilirseniz çok memnun olurum ayrıca iyi niyetiniz için gerçekten tekrar teşekkür ederim

Tonex gibi bir kötü yazılım sonrasında kesinlikle Nano derim, Tonex' te ne yapacağını şaşırırken Nano' da çoktan konsere çıkıyorsun.

Hocam tonex one ve fm3 var.

Kişisel tecrübelerim cab kısmını kapatıp lambalı bir amfiye girdiğinizde lambalı amfinin power tube une göre o kristal dediğiniz klasik fender tonunu alıp alamayacağınız değişiyor. Bendeki lambalı amfi el34 idi power tube kısmı, ne kadar uğraşsam da o fender tonlarını alamadım.

Bende şu anda flat diyebileceğimiz bir power amp ve 1x12 kabin var. Kabinde de Jensen c12n var. Bu setup ile tonex ve fm3 ile istediğim tonları alabiliyorum.

Tonex one mı nano cortex mi derseniz, evde çalıyorsanız ve sahne almıyorsanız pc'ye de bağlayacağınız bir tonex one yeterli olur. Bende 2 tane tonex one var biri amfi diğerinide fuzz/overdrive/distortion için kullanıyorum ki bu kısımda da bir çok butik pedalın capture ı var.

Tonex yazılım kötü ama gerçekten ancak sahne almıyorsanız evde yeterli olacaktır. Nano cortex ile fiyat farkı var çünkü.

Eğer tonex one alırsanı bana ulaşın amalgam captures vs dahil olmak üzere binlerce capture var bende, paylaşırım sizinle.

Gerçekten çok naziksiniz ve ayrıca çok teşekkür ederim inanın çok denemek isterim fakat emanet malın canı burnunda olur derler ya olur bişey olur yenisini o an bulamayız mahçup olurum keşke İzmirde olsaydınız tanışır sohbet muhabbet ekipmanlarımızı deneriz he illaki bir iyilik yapmak isterseniz srv tarzı bişeyler böyle 1-2 dklık özellikle neck manyetiğinde video gönderebilirseniz çok memnun olurum ayrıca iyi niyetiniz için gerçekten tekrar teşekkür ederim
hocam ne demek ya lafı bile olmaz rica ederim , müsait bi zamanda paylaşırım sizinle , pedal konusunda söylediklerim geçerli nasıl istersen 😀

Hocam tonex one ve fm3 var.

Kişisel tecrübelerim cab kısmını kapatıp lambalı bir amfiye girdiğinizde lambalı amfinin power tube une göre o kristal dediğiniz klasik fender tonunu alıp alamayacağınız değişiyor. Bendeki lambalı amfi el34 idi power tube kısmı, ne kadar uğraşsam da o fender tonlarını alamadım.

Bende şu anda flat diyebileceğimiz bir power amp ve 1x12 kabin var. Kabinde de Jensen c12n var. Bu setup ile tonex ve fm3 ile istediğim tonları alabiliyorum.

Tonex one mı nano cortex mi derseniz, evde çalıyorsanız ve sahne almıyorsanız pc'ye de bağlayacağınız bir tonex one yeterli olur. Bende 2 tane tonex one var biri amfi diğerinide fuzz/overdrive/distortion için kullanıyorum ki bu kısımda da bir çok butik pedalın capture ı var.

Tonex yazılım kötü ama gerçekten ancak sahne almıyorsanız evde yeterli olacaktır. Nano cortex ile fiyat farkı var çünkü.

Eğer tonex one alırsanı bana ulaşın amalgam captures vs dahil olmak üzere binlerce capture var bende, paylaşırım sizinle.
Çok teşekkür ederim aslında tonex one her ne olursa olsun isteyeceğim bir pedal drive pedalı olarak bile kullanılabilir istenildiğinde her karaktere bürünüyor birde 2. El tonex alındığında tonex register edilmişse acaba aktarılır mı başka hesaba bir tane tonex one alayım mutlaka siz bana özelden zahmet olmazsa telefon numaranızı yazsanız ben size mesaj atsam bana captureları ve irleri gönderebilir misiniziz elinizdeki teşekkür ederim şimdiden

Çok teşekkür ederim aslında tonex one her ne olursa olsun isteyeceğim bir pedal drive pedalı olarak bile kullanılabilir istenildiğinde her karaktere bürünüyor birde 2. El tonex alındığında tonex register edilmişse acaba aktarılır mı başka hesaba bir tane tonex one alayım mutlaka siz bana özelden zahmet olmazsa telefon numaranızı yazsanız ben size mesaj atsam bana captureları ve irleri gönderebilir misiniziz elinizdeki teşekkür ederim şimdiden

Siz yazın özelden bana göndereyim hocam. İkinci el alırsanız cihazın size aktarımı için para ödemek gerekiyor. 15 euro idi sanırım. Hesap açıyorsunuz kendi mailinizle ik multimedia product manager a ekliyorrsunuz.

Geri