Öncelikle tebrikler, gayet güzel parça olmuş. Klasik akor yürüyüşünde olmakla birlikte, hem gitarın tonu hem de güzel sesiniz ile keyifle dinleniyor. Naçizane iki tavsiyem olabilir:
1. Bir tek ben mi bilmiyorum ama nakaratta ''ama hiç susmadı..'' gibi, bir anda pes notaya düşen kısmı beğenmedim ve her seferinde battı kulağıma. Detone değil ama ramak kalıyor gibi. Bazı yerlerde bu şekilde kalabilir ama şarkıyı sıkıcılıktan da arındırmak için diğer nakaratlarda normal yürüyüşte devam edebilir, daha üst notalara çıkılabilir. Sesinizi kullanmaktan çekinmeyin bence; çekingen söylemeyi gerektirecek düzeyin çok üzerinde ses renginiz var. Barrios hocamın da bahsettiği üzere, şarkı acıklı olsa bile sizin acıklı veya içe kapanık gibi söylemenize gerek yok, ki 2:42'den sonra sesinizin gerçek gücü ve etkisi kendini gösterince parça güzel bir progresyonla bitecek gibiyken, bitiş gene uslu çocuğa döndü 🙂
2. Ben soloyu çok gerekli gibi hissetmedim çünkü bu tür parçalarda olmayabiliyor ama bence 1:13'te alt yapı tek başına devam ettiğinden parça backing track üstünden giden vokal gibi kalıyor. Buraya birşeyler eklenebilir.
Hem sesinizi hem de parçanın genel havasını beğendiğim için bu eleştirilerimi samimiyetle yapıcı bir fikir vermek adına yapıyorum. Tekrar tebrikler.