Her yola gelen gitar hatta onlarca gitar bir arada tek gitarda.

16.000$'a 2.000$'lık 8 tane gitar alır istediğim tonu alırım 😄 .
Ben yine 8 tane 2.000 dolarlık gitarı satar 1+1 ev alırım😃 gitarı çalacak ev lazım. Evi aldıktan sonra komşular rahatsız olacak bende konu açacağım komşuları rahatsız etmeden nasıl gitar çalarım diye sonra yumurta koli kartonu veya cam yününden yalıtım yapma fikirleri olacak en son amfiye kulaklık takıp mutlu mesut bi şekilde çalmaya çalışacağım derken evlilik işi çıkacak evi satıp düğüne masraf edecem sonra evde karı çoluk çocuk iş güç gitara yer ve zaman kalmayacak. Derken ilan açacağım forumda zamanım yok çalmaya ondan satıyorum diye. Neyse yıllar sonra yaş iyice kemale erince tekrar gitar çalmak isteyince bi bakacam bu gitarlar 16.000 dolar yine diyecem ki bu paraya çocukların düğününü yaparız. Yani şaka maka ben bu gitarı hiçbir şekil alamıyorum ya 😃

16 bin dolarım olsa kıbrısa gider blackjack oynarım, parayı 2 ye katlarım. Sonra kazandıgım para ve ana param ile bir el daha oynarım, hoop 64 bin param olur. Sonra bir el daha hoop 128 bin oldu, sonra bir el daha hoop 256 bin oldu, sonra bir el daha hoop 512 bin oldu, sonra bir el daha hoop 1 milyon 24 bin oldu. 1 milyon doların 16 bini ile Sniper42 e 1+1 ev alırım, artan paraylada Türkiyenin heryerine sucu açarım, 19 litrelit cam damacana 10 litrelik gibi bir sürü seçenek sunarım normal 19 litreliklerin yanına, su imparatoru olurum. Oradan kazandığım paralarla bütün foruma bu gitardan alırım. Hatta çok para kazanırsam su böreği işinede girebilirim, heryere su börekçisi açarım. Su böreğinin yanına sadece benim suyumdan demlenmiş çayımı ikram ederim, çaya para almam.

Yada ilk elden 16 bini kaptırırım bilet parası için dilenip geri dönerim.

16 bin dolarım olsa kıbrısa gider blackjack oynarım, parayı 2 ye katlarım. Sonra kazandıgım para ve ana param ile bir el daha oynarım, hoop 64 bin param olur. Sonra bir el daha hoop 128 bin oldu, sonra bir el daha hoop 256 bin oldu, sonra bir el daha hoop 512 bin oldu, sonra bir el daha hoop 1 milyon 24 bin oldu.
Birinci basamak çok olası... 2 kat olmasa da yapılıyor 😉 ... sonra şanslıysan evet ikinci hamleyi de yaparsın. Sonra acı gerçek, bir bakmışsın son beleş içkimi de alayım sonra gider yatarım dersin ya da hasbelkader parayı daha da arttırdıysan zaten seni ne yapar ne eder, onu masada bırakmadan tuvalete bile göndermezler ..... o kadar kolay değil. Hani farkındasındır da yine de hatırlatayım dedim.

Bu arada 16bin dolarınız yoksa beni fakirlerle muhattap etmeyi bir yana bırakın... fikir olarak çok muazzam olmasa da bence gelecek için bir işaret. Yani ben açıkçası manyetik filan artık önemsiz olacak, direkt gövdeye entegre prosesör filan görecez diye düşünüyorum. Yani evdeki hi-fi sistemine direkt kablosuz bağlanıp spotify'dan filan çalana eşlik edecez.

Bu gitarla ilgili Thegearpage.net’teki efsane bir yorum:
E8EA36C7-9DE2-4040-A360-05356ABCE29B.webp

ağaç fetişistleri: "zaten bunda gövde, sap ve klavye ağacı sabit olduğu için ton da çok değişmez ki?!?!!?!?!?"

bu arada bu kadar teferruata gerek yok bence. Line6 variax serisi daha mantıklı bir sistem gibi geliyor bana.

Fikir olarak muhteşem, aslında markası Revolver olmalı idi 🙂 Bizim gitar toplayan kesim, anca SX’e Fender logosu çakıp orjinal amerikan strat diye satmaya çalışıp kendini kepaze eder.

Geri