Şimdi Lost'a yazınca bu başlığı aradı gözlerim, kaçıncı sayfada duruyor bilmiyorum ama bu kadar az rağbet gördüğüne tanık olmak çok şaşırtıcı. Lost başlığında da dediğim gibi; ABC ve NBC kapışıyor, zevkini sürmek bizlere düşüyor..
İlk 5 bölümü Lost'un üvey kardeşi muamelesi çekerek arada sırada kaçık seanslar ile izlediğim bu güzide dizinin 15. bölümünün surlarına Antalya'da olduğum geçen hafta zarfında dayanmış bulundum. "Var mı itirazı olan?" diye devam edecekmişim gibi durdu biliyorum ama yok, öyle devam etmeyeceğim.
Ben kör genç bir dilenciyim, sokak sokak gezerim; bunları okuyan 1024 bağlantılı Heroes takipçilerinden birazcık yardım isterim.. Şeklinde devam ederek gerisini de getireceğim inşallah. Nitekim çok önemli şeyler olduğunu duyduğum 15 ve 16. bölümleri izleyeceğim bugün.
Dizi bazen sarmış gibi oluyor, bazen de çok sürrealist yaklaşıp Misterisaaakımsı isyankar havalarda "Bu ne homonogoyun, biri uçuyi diğeri çarpiyi.." diyorum. Böyle yani. Ama Petrelli'nin gözlerinin önüne düşen saçlarının hastasıyım onu belirteyim. Yakındır; kuruyorum
www.peterpetrelliseyecoveringhairstylerulez.com diye fan kılab sitesini.
Ayrıca Sylar çok karizmatik isim, zihin okuyan polisin karısı bir acayip ve çekici bakıyor, o görünmeyen sakallı da Peter'a iyi bir ders verdi.
"Simone Inzaghi'ye çakıyon ama sanma ki iyi biridir,
Aile koruması altında yaşamak olsa olsa bir dingilin işidir;
Düşürüyorsun saçlarını göz kapaklarının altına ammaaa,
Yolda takılıp düşersen görürüm halini nicedir.."
..dizeleri çok fena koydu çocuğa, belli belli.