Müge Anlı'ya konuk olursunuz yoksa 😀Isminiz teror orgutune karistigi icin gitarinizi belli bir sure emniyette tutmamiz gerekiyor, operasyon sonunda size geri iade edecegiz seklinde bir telefon gelirse sakin inanmayin 🙂
Müge Anlı'ya konuk olursunuz yoksa 😀Isminiz teror orgutune karistigi icin gitarinizi belli bir sure emniyette tutmamiz gerekiyor, operasyon sonunda size geri iade edecegiz seklinde bir telefon gelirse sakin inanmayin 🙂
Evet aynen öyle demek oluyor. Nasıl ki "Bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır." "Bu site 24 saat güvenlik kamerasıyla gözlemlenmektedir." vb. deniyor ve insanlar uyarılıyorsa, nasıl ki evinize 2-3 kilitli çelik kapı takıyor ve hırsıza mesaj veriyorsanız buradan da bu forum sakinlerinin uyumadığını ve tedbirlerini onların elini kolunu bağlayacak şekilde alma iradesine sahip olduklarını göstermekte ben hiçbir sakınca görmüyorum.Fakat, "Bu forumda bir hırsız çetesi olduğundan şüpheleniyorum" diyerek o muhtemel hırsız çetesinin gözüne soka soka "N'apabiliriz?" tarzında bir başlık açmak biraz tezat kaçıyor kanımca. "Bakın ey hırsızlar! Biz böyle önlemler alıyoruz, haberiniz olsun." demekten farksız oluyor. Böyle olunca da herifler sizin burada sunduğunuz önlemlere karşı önlem geliştirecek yani. Kast ettiğim şey bu.
Krediyle falan 6 senemi aldı bu aletleri almak için. Ama bir gecede gitti hepsi maalesef. Hala ödüyorum kredileriniHırsızlığın önüne nasıl geçeceksin?
Bir insanın kanı bozuk olunca 40 düvel gelse yinede başedemezsin.
Emek hırsızları.Ne bu dünyada ne öbür dünyada gün yüzü yoktur onlara.
Müzisyenın ekipmanını çalmak,anne kucagındakı bebegı çalmak kadar günahtır diyor içimdeki ses.
Bitanesini yakalamıstım ağzını burnunu kırmıstım sonra malzeme taşımında yanıma görevli yaptım.2 ay bedava çalıştırdım millete ibret örnek olmustu.
Yapılacak en dogru hareket budur.
Çok üzüldüm kardeşim....Krediyle falan 6 senemi aldı bu aletleri almak için. Ama bir gecede gitti hepsi maalesef. Hala ödüyorum kredilerini
Nasıl kaptırdın.Depoda falanmıydı yada moladamı anlamadım.Çok üzüldüm kardeşim....
Okudum dostum çok geçmiş olsun tekrar.Adam gibi güvenlik şirketi olan bir sitede oturmak gerekiyor öncelikle. Sen o adamların parasını veriyosun, onlar senin malına sahip çıkmıyor. Gecenin birinde 45.000 liralık aletlerin gidiyor, dolapta ki ete kadar çalmış kahpenin çocukları. Ve güvenlik "biz napalım olmuşsa olmuş" diyo maalesef. Hayvan gibi kapıyı kırmışlar adamlar. Kalenin en kaliteli çelik kapısı, anahtar bile çıkaramadım ona. Çilingir bile şaşırdı abi bunu hangi insan evladı kırdı diye. Apple cihazlarında herzaman iCloud ve Find my iPhone açık kalmasi lazım ben laptopumu öyle buldum. Açık adres vermeyin, lokasyon göndermeyin. Sahibinden.com gibi sitelerde böyle özellikler var ve ben inanıyorum ki bunu müzikten anlayan bi kişi yaptı. Valenciayı herkes bilir iğrenç bi klasik gitar. Ben bunu hardcasein içine koydum. Adam hardcasei almış gitarı bırakmış şaka gibi. Dikkatli olun benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin
Senin yerinde olsaydım gebertirdim şerefsizi. İyi dayandın yine sen. Kendim bu gitarı gerçekten Amerikana yakın olsun diye almadım. Gerçek bi Meksikaydı bu. Ondan daha üst gitarlarım var stüdyoda fakat bu bambaşka bişeydi.TR de fazla yok bu aletten. Sahip olduğum en iyi Mex Strat gerçekten çok güzel bi gitardı. Herkes satma derdi. Cumartesi günü Fatih abide dedi satma diye. Ertesi gece çalındı maalesef.Okudum dostum çok geçmiş olsun tekrar.