A
abraxas_
100. mesaj benden
😉
😉
Demian demiş ki:grup fena değil,ama bence vokalist arkadaşın yerine bir başkası düşünülebilir.
birisinin yaptığı bir şeyi eleştirmek için o şeyi ondan daha iyi yapmaya gerek yoktur,,böyle mahalle ağzıyla konuşman da hiç hoş değil.secilay demiş ki:Demian demiş ki:grup fena değil,ama bence vokalist arkadaşın yerine bir başkası düşünülebilir.
cok bılıosun galıba buyur bı gun programa gel de sen nasılmıssın bı gorelım...
CCB demiş ki:peki arkadaslar ben bi profosyonel yaklasımda bulunayım izninizle...
nesidir programın begenmedigin kısmı demian ? cidden mrk ettim cunku ben hangi arkadas grubumla gittiysem once solist arkadasa soora da elekto gitaristin hastasi kaldık cidden mrkk ettim? =)
bu bir elestiri deil yanlıs anlasılmasın ama hakket mrk ettim =)
buradan isim yapmak nedir,nasıl bir düşüncedir,nereden vardın buraya?anlayabilmiş değilim.yanlış yazdığın kelimeyi seni aşağılamak için yazmadım,sadece kendimi tutamadım🙂eleştrinin zayıflığı noktasında kendimi telafi etmiştim sanırım.bak bu arada profesyonel yazmayı da öğrenmişsin,valla hiç kızma ama konuştuğun dili doğru kullanmak önemli,zaten bende tik oldu kim yanlış konuşsa düzeltiyorum,dayanamıyorum.bir de bir eleştride bulunurken yıpratıcı da olunabilir ki ben burada öyle birşey yapmadım.kim gelirse daha güzel olur demişsin,muhakkak daha iyi birileri vardır,bilemiyorum.CCB demiş ki:ya arkadasım anlayamadıgım sen burdan isim mi yapmaya calisiosun?(ki ne kadar isim yapabilirsin veya ne isine yarar onu da anlayabilmis deilim =)
Profesyonelligi bi ooretmeye kalkarsan sevinirim hani ben bunca yıl oorenememisim ya bi senden oorenelim nasıl oluormus. =D hem gayet de dooru yaklasmısım, ki dediim seyi anlaip cevabnı da vermissin...
bunu yanı sıra vokalist arkadas zate benim cok sevdigim bi arkadasım,kardesim gibi bisey ve hatta bu yuzden "dikkat ettiysen (ki etmemissin)" sadece kendi gorusumu deil benimle birlikte gelen insanların da gorusunu belirttim...
unutmadan: ilkokul 3 tartısmasına girmeyelim istersen profesyonel soole yazılır boole yazılır seklinde =)) hani senin yasını bilemiorum ama ben o zamnları geceli bayaa bi oldu tavsiye de etmem yeni nesillere...
ayrıca bi elestiride bulunurken yapıcı olmak lazımdır. Cozumun var mı? hadi dielim ki kotu gercekten, peki kim gelirse daha gusel olur? cevap var mı? yok. O zmn sen gel soole dioruz ona da hayır...
senikine elestiriden ziyade saka denir; ben sana soliiim =))
ayrıca yazdıım imlası hatalı kelimeler icin kusura bakmayın efem...