evet arkadaşlar bugün ilk defa dinledim HITCH grubunu nacizane yorumlarımı yapmak istiyorum 🙂
*şeyma(klavye):aslında piyanistsin öğrendim ancak klavyede bir klasik eser çalarak hem bizleri memnun eder hem de yeni bir çığır açabilirsin 🙂 başarılar diliyorum.
*fatih(bas gitar):arkadaşım bas süper 😀 marcus miller dan power çaldın ya helal olsun kardeşim başka bişi demiyorum ama parçanın tümünü dinlemek istiyoruz haftaya 😉
*ulaş(davul): walla hocam çalarken çok eğleniyorsun biz senden de fazla eğleniyoruz . süper bi kişiliksin abi teşekkür ederim
*tuna(gitar):kardeşim ben sana bişi demiyom artık ne diyim zaten okumuyon forumu . sen bize lazımsın hacııımmmm 🙂
*seçilay(vokal): çok temiz bir sesin var , sahneye çok yakışıyorsun. "adam" parçasını çalmak için benim gelmemi beklemen çok ince bir davranış . çok teşekkür ederim . ancak çok daha iyi olabilirsin bunu biliyorsun zaten.
sonuç olarak arkadaşlar bize unuttuğumuz bazı parçaları tekrardan hatırlattınız.repertuarınız çok güzel ,tarzınız çok güzel ,hiç bozmayın rahat bir nefes aldık çok eğlendik. hepinize teşekkür ederim.başarılar 🙂🙂