Düşüncem tamamen değişti 🙂 çok sağolun arkadaşlar.Hızın artık pek bir önemi kalmadı, 🙂dizi/gam.
Yeterince seri üretim hızlı gitarcı var arkadaşım, inan çoğu odalarında çalmaktan fazlasını yapmıyorlar.
Sen sadece gitar çal, ne tarz müzik istediğin konusunda kararsızsan her önüne geleni çal, istediğin tarzı çalmaya teknik olarak yeterli hissetmiyorsan dinlediğin adamlr kimlerden etkilenmiş onu araştır onları çal.
Bilgisayar oyunu gibi level atlama amacı olmadan çal. Artık çatal kaşık kullanır gibi gitar çaldığın zaman böyle soruların olmayacak. Belki en hızlısı sen olmayacaksın belki ama istediğin noktaya varırsın emin ol.
Ha hiç mi teorik bilgin olmasın, tabi ki olsun. Pentatonik ve diyatonik diziler nedir bi araştırıp çalıştığın şarkılarda bunlar nasıl kullanılmış üzerine kafa yorsan ilk etapta fazla fazla yeterli bence.
Elektro gitarın hatta bütün gitarların bu yanı güzeldir uğraştırır öğrenene kadar saatlerini günlerini harcarsın öğrendikten sonrada insanlara çok kolay bir şekilde yaparak sunarsın,düzenli parmak hareketleriyle halledeceğiz,ve rock discipline bakacağım teşşekkür ederim kardeşim 🙂Troy'dansa Rock Discipline çalış. Her egzersizi hergün tekrar et. Troy'un speed for... kitabında 200 egzersiz var kafan karışır zordur çok fazla egzersiz var. Her gün güne rock discipline'yi her egzersizi temiz çalabildiğin metronomda 5-10 dk çalış zorlandığını 20 dk falan çalış. Bende Troy'un kitabına baktımda. Şuan Rock Discipline çalşıyorum hergün hepsini tekrar ediyorum metronom artırarak. Benim yaşım 26 olacak ama yinede acele etmiyorum temiz bir şekilde yavaş yavaş arttırıyorum metronomu.