Satılık hohner arbor mxj-1

Takasa
Kapalı
Fiyat
6500
Para Birimi
TL
gitarım hohner marka alman yapımı el işçiliği yüksek bir gitardır marka hakkında pek bır fikriniz olmayabılır eskı bır marka ama asla kötü bir marka değil gitar 25 26 yıllık bır gıtar serı numarasını markanın e posta adresıne yolladığınızda uretım tarihi ve yerine kadar bılgı vermektedır benımde elımde bılgıler var ısteyen olursa iletebilrim gıtarı satma nedenım tamamen ekonomık durumlardan kaynaklı artık eskısı kadar calmıyorum asla satmak ıstemedğim halde mecburu satıyor ve fıyatını olması gerektığınden oldukca dusuk bır fıyata bırakıyorum değerini bılen bırının almasını istiyorum ustunde 10-46 elıxır teller takılı cok calmadığım ve elım hıc terleme yapmadığı ıcın teller gayet ıyı durumda gıtarın neck manyetiğinde ufak bır temassızlık var calmadığım ıcın baktırma gıbı bı nıyetım olmadı ama seffaf ufak bır bant ıle manyetiği bantladığımda sorun tamamen ortadan kalkıyor ve kozmetik olarak hiç belli olmuyor manyetik o haldeyken sadece bır bant parçası takıp sahne aldım ve hıcbır sıkıntı yaratmadı hala da öyle kullanıyorum gitarın köprüsünü kendim luthıere goturup sabıtleştırdım tum tuninglerde sıkıntısız ve akor kaçırmadan etkılı sonuclar alıp kayıt yaptım isteyen olursa geri tremoloya donusturebılır yanında jack kablosu ve gıgbag vericem ıkısıde iş görür durumdalar daha detaylı bılgı veya sesını dınlemek ıstersenız wp uzerınden ıletısıme gecebilirsiniz iletişim numaram: 0552 309 88 13

gitar.webp WhatsApp Image 2024-12-14 at 12.18.10.webp WhatsApp Image 2024-12-14 at 12.18.11 (1).webp WhatsApp Image 2024-12-14 at 12.18.11.webp WhatsApp Image 2024-12-14 at 12.18.12.webp

Son düzenleme:

Geri