sunu da cok takdir ettim ki sectigin bir telede humbucker yok hepsi de 3saddleHalbuki ben senin için o kadar şık teleler buluyorum...
tamamsin sen!
sunu da cok takdir ettim ki sectigin bir telede humbucker yok hepsi de 3saddleHalbuki ben senin için o kadar şık teleler buluyorum...
Yalnız bu cidden çok iyiymiş ya. Suhrların headstockları da çok güzel. Kaç milyon dolar bu? 😀@Cibsın Lö Pol
dun tam sana p90 dedim bak takiben firindan taze ne cikti
Suhr Custom Classic T Black Double Bound - Dual S90s
![]()
Suhr Custom Classic T Black Double Bound - Dual P90 Pups | ReverbYalnız bu cidden çok iyiymiş ya. Suhrların headstockları da çok güzel. Kaç milyon dolar bu? 😀
Ben benzerlik olduğunu söylemedim ki 😀 Hatta benzerlik namına hiç bir kelime ya da ima yoktur iletimde 😀arkadas sen gosterdigin gitarla benim gosterdigim arasinda en ufak bir benzerlik oldugunu dusunduysen uzuldum 😀
Bak bu olmuş, hiç öyle möble gibi durmuyor 😀@Cibsın Lö Pol
dun tam sana p90 dedim bak takiben firindan taze ne cikti
Suhr Custom Classic T Black Double Bound - Dual S90s
![]()
bu sefer ben de begendim vallaBak bu olmuş, hiç öyle möble gibi durmuyor 😀
"Doktor bey aradığım tonu bulamıyorum!" diyenler için birebir. 🙂72996 eklentisini görüntüle Sol tarafı hoş sağ tarafı ilginç 🙂
Uzay gemisi gibi alet yapmışlar bir de hâlâ "Vintage" Gear yazıyor. 😀72996 eklentisini görüntüle Sol tarafı hoş sağ tarafı ilginç 🙂
Bu da iyiymiş de hani 3 saddle? 😀 O diğer konudakinin de gövde tasarımı çok hoşuma gitti ya yoksa farkındayım 6 saddle olduğunun. 🙂beni forumdan kovalayacaklar artik ama bu da benden sana gelsin @Cibsın Lö Pol
Fender Custom Shop Masterbuilt Telecaster '69 Thinline Bigsby (2012)
Fender Custom Shop Masterbuilt Telecaster '69 Thinline Bigsby 2012 2 Color Sunburst | Reverb
![]()
73206 eklentisini görüntüle
Neden bu kadar güzel? :banghead::banghead::banghead:
Aynen hocam, pickguard hadi neyse bir nebze kabul edilebilir ama knob baya emanet gibi durmuş. Ama gövde, sap, headstock çok hoşuma gitti.Ya o rezil pickguardla güzelim flamed maple kapağı mahvetmişler...
ona 3 saddle olmaz furkan bey tamamen baska bir konsept size ozel paylastim bigsbyli 🙂Bu da iyiymiş de hani 3 saddle? 😀 O diğer konudakinin de gövde tasarımı çok hoşuma gitti ya yoksa farkındayım 6 saddle olduğunun. 🙂
73206 eklentisini görüntüle
Neden bu kadar güzel? :banghead::banghead::banghead:
Tele-strat konusunda baya cahilim abi mazur gör artık. 🙂ona 3 saddle olmaz furkan bey tamamen baska bir konsept size ozel paylastim bigsbyli 🙂
maple olsun benim olsun zaten tuse agacina yaklasimim
calarken icimi aciyor boyle acik renk faln ya pozitiflik veriyor
bi de lisedeyken cami yesili maple klavye bir ibanezim vardi cok guzel anilarimiz oldu kesin onun da etkisi var
kapagin agac deseni cok yapay duruyor mahallenin leoparli tayt giyen teyzesi gibi
boyle daha kici basi bi yerde olsun grain'i agacin yahu