Hotone ampero 2 almak için araştırma yapıyorum. Line6 hx stomp'a rakip olarak güzel işler yapıyor. Dinlediğim kadarı ile amfi ve kabin sesleri çok iyi geliyor. Patch geçişlerinde gecikme sorunları oluyormuş ancak yeni güncelleme ile biraz çözmüşler. Bu pedal hakkında bilgisi olan var mı? Line6 dünya çapında çok sevilen ve tutulan bir pedal gayet başarılıda ancak fiyat performans açısından bakınca hotone ampero 2 daha mantıklı gibi. Taraflı olarak ve line6 fanı olarak bakmayınız line6 güzel biliyoruz. Lütfen elimizdeki malı yüceltmeye de çalışmadan hakkını vererek bilgi verelim. Bilgisi olan yazarsa veya araştıran birileri varsa yardımcı olabilirse sevinirim. 100euro gibi bi fark var aralarında bu da ülkemizde şu an 2000tl yapıyor. Umarım bir gün bu yazdığıma bakıp pişman olmam 2000tl fark ne kadar azmış diye 😀 Bu pedalı alırsam yanında hotone ampero control ve hotone soulpress 2 ile birlikte almayı düşünüyorum, sahnede kullanırken daha rahat olsun diye. Thomanndan alacağım. (Gümrük vergisi tamam ama ötv dahil oluyor mu bunlar birde onu araştırıyorum ama bulamadım asla)