Şu eleman yaman review yapıyor, diğer modelleri de yapmış...
Şu eleman yaman review yapıyor, diğer modelleri de yapmış...
Hocam ben de 350 400 civarına prosesör ile kullanabileceğim ama prosesör olmadan da memnun edecek bir ampli arıyorum. O yüzden şu Purple Wind modeli çok dikkatimi çekti. Yanına da duruma göre 10 ya da 12 inç bir kabin olursa dediğiniz gibi çok güzel olabilir. Ama çok hi gain seven biri değilim o yüzden tereddüt ediyorum. Purple Wind modelinin incelemelerini falan izledim bu fiyata çok iyi sesi var ama yine de bir denemek lazım.Çok sevimli ama sesi de bir o kadar iyi. Ton olarak çok esnek değil ama paraya kıyıp serisini tamamlarsan çok keyifli bir düzenek olabilir. Ben de heart attack var kendi kabiniyle ve malzeme kalitesi, oturaklılığı filan gayet iyi.
Hotone pedallar çok küçük olduğu için kullanamıyorum ama bu nano serisi bence müthiş olmuş. Açıkçası Mesa modellemesi gibi diye satılan bir sürü pedal var, bence hepsinden iyi. Hatta şöyle diyeyim, 10 wattlık filan ufak amfilerin alayından, özellikle Roland microcube'dan filan kat kat iyi. Cube 10gx ve 20gx ile kapışır, sadece onlarda farklı amfi modellemesi ve efekt var oradan ağır basabilirler. Öte yandan bu alette fx loop var yani istediğiniz efekti koyun araya 🙂
Bence en iyi yani 4-16 ohm bütün kabinleri kendi tanıyıp çalması. Hani olur da kabinim var ama kafayı sattım ne yapacam, pedallla da kabin çalınmaz ki diyen bir allahın sevgili kulu var da duası kabul olmuş gibi bir alet. Benim kafamdaki proje de bir de büyük kabin alıp öyle denemek, kendi cücük kabini böyle ses veriyorsa 12 inch'le var sen düşün.
12 inch harley benton v30'la kullanıyorum bayağı iyi yani memnunumÇok sevimli ama sesi de bir o kadar iyi. Ton olarak çok esnek değil ama paraya kıyıp serisini tamamlarsan çok keyifli bir düzenek olabilir. Ben de heart attack var kendi kabiniyle ve malzeme kalitesi, oturaklılığı filan gayet iyi.
Hotone pedallar çok küçük olduğu için kullanamıyorum ama bu nano serisi bence müthiş olmuş. Açıkçası Mesa modellemesi gibi diye satılan bir sürü pedal var, bence hepsinden iyi. Hatta şöyle diyeyim, 10 wattlık filan ufak amfilerin alayından, özellikle Roland microcube'dan filan kat kat iyi. Cube 10gx ve 20gx ile kapışır, sadece onlarda farklı amfi modellemesi ve efekt var oradan ağır basabilirler. Öte yandan bu alette fx loop var yani istediğiniz efekti koyun araya 🙂
Bence en iyi yani 4-16 ohm bütün kabinleri kendi tanıyıp çalması. Hani olur da kabinim var ama kafayı sattım ne yapacam, pedallla da kabin çalınmaz ki diyen bir allahın sevgili kulu var da duası kabul olmuş gibi bir alet. Benim kafamdaki proje de bir de büyük kabin alıp öyle denemek, kendi cücük kabini böyle ses veriyorsa 12 inch'le var sen düşün.
Zuhal'de Marshall 2x12 kabin ile denedim malesef memnun kalmadım, pek yetersiz ve çok dar aralıklı bir drive karakteri vardı. Bence pek süremiyor o kabini, ekstra power amp eklense magnum veya caliber gibi yeter de bu sefer tona ne olur 2 kere power görmesi nasıl bir etki yaratır bilemem.Çok sevimli ama sesi de bir o kadar iyi. Ton olarak çok esnek değil ama paraya kıyıp serisini tamamlarsan çok keyifli bir düzenek olabilir. Ben de heart attack var kendi kabiniyle ve malzeme kalitesi, oturaklılığı filan gayet iyi.