Selamlar, ht5 metal combo kullanıcısıyım , footswitch le clean - dist kanalları arasında geçiş yaparken ( özellikle cleanden dist e ) anlık bir patlama sesi geliyor ( gitarı çalarken) sebebi nedir nasıl çözülür vs vs , bilgilerinizi bekliyorum
Bende sürekli varNedenini bilmiyorum ancak bende mxr reverb pedalını ilk açıp kapatınca oluyor. Bunun olmaması için önce pedalboarda elektrik verip reverb pedalının butonuna 3-4 kez basıyorum. Daha sonra amfiyi açıyorum. Reverbü aktif ettiğimde patlama sesi gitmiş oluyor. Sende de bir kaç defa yaptıktan sonra o ses gidiyor mu yoksa sürekli her açıp kapattığında devam mı ediyor?
Bendeki sanırım ona bağlı değilBende eskiden HT1R Head vardı, onda da amfi açık kaldığında reverb tankı ne kadar açık ise o kadar “patlama” sesi geliyordu.
Benimki 2018 model sorun olur mu ki 😁game over olmadan servise verin bence.
![]()
Blackstar Ht-5r Head Ve Combo Modellerine Dikkat!
Üretici firma ve fabrika işçiliği hakkında detaylı bir araştırma yapma ihtiyacı duymadan, sadece deneyerek ve ton kalitesine vurularak geçtiğimiz aylarda almış olduğum HT-5RH serisi amfi dün itibariyle r39 adlı direnç devresini yakmış bulundu. Konuyla ilgili nedir ne değildir babında bir...turkrock.com
TOPRAKLAMAM İLE ALAKALI OLMA İHTİMALİ VAR MI ACABA ÇÜNKÜ BENİM AMFİDE MAĞAZADA DENEDİĞİMDEN DAHA FAZLA BİR DİP GÜRÜLTÜSÜ KARINCALI SES SÖZ KONUSUŞöyle bir ifade var: '' Nihayet bu sabah beklediğim ani patlama sesleri, bir anda belirip kaybolan cızırtılar da belirdi.'' bence do-re'ye bir gitmeli. Eğer ısınırsa tüm devre kartına zarar verebilir. Malum yazın bu işler daha kolay oluyor.
teşekkürler , çok ağır 10 kilodan fazla ama yapacak birşey yok 🙂patlama sesi ise, topraklama olayını geçmiştir. Bence dore'ye bir götürün ne olur ne olmaz.