Hücum Kedi

keremtuzun demiş ki:
Hücum Kedi albüm bir kenara, hiç "beste" yapmadı, yapmadığı bestelere de hiç "kayıt" yapmadı, çaldığı coverları da kaydetmedi, sizinki başka bir kedi.

peki bu bölümde ne işi var başlığın lütfen amatörlere taşınsın çifte standartçılık yapmıyalım 😉

FUNKYSOUL demiş ki:
KARAKEDİ o güzel kardeşim!Bizim dediğimiz HUCUM KEDİ!!kedileri şaşırmışsın biraz sen 😀

😆 😆 😆 😆 :roll: 😆 😀 8O Her yer kedi kardeşim 🙂 ben napıyım... 🙂 Karakedi'y di bende şaşırdım 🙂 kusura bakmasıon hücum pisi... :twisted:

Kusura bakmıyorum, sadece korktum biri kaçak bir kayıt mı yayınladı acaba diye...

Bu arada amatör - çifte standart konusuna gelirsek, burada olma sebebimiz bizden çok mod - adminlerce kararlaştırılmış olmalı. "Hücum Kedi" albümü olmadığı doğru, fakat grup elemanlarının yer aldığı bandrol ile yayınlanmış albüm - compilation sayısı da 15 kadar. Yani ne kadar profesyonel, ne kadar amatör, durum karışık, karar site yönetiminin.

adamcağız geyik yapmış zannımca kerem. öte yandan yuh dedim yani kara kediyle hücum kedinin karıştırılması olayına, belki de ankara'lı olmamdan dolayı bu kadar garipsemişimdir bilemiciim!

Bugüne kadar zaaten yeterince Pearl Jam çalıoyor olmalarına rağmen son şarkı olan "worldwide suicide " çalmalarını caanı gönülden rica ettiğim grup. Zaten bu kısa zamanda bvu işide onlardan başka hiç bir grup başaramaz. Hem onlar biraz eski günleri hatırlamış olur hem de Pearl ün müthiş geri dönüşünü kutlamış oluruz. 28 Nisan da ordayız..

Geri