Arkadaşlar bu da gizlice "itelemeye" çalıştığım, dolandırıcılık teşebbüsüne konu olan gitarın buradaki başlığı.
Jackson X serisinin soloist modelidir. 2012 Hindistan üretimidir. Şu ilanda görebileceğiniz şekilde quilted maple cherryburst modeliydi. Ankara'da, Sarp Özatalay tarafından, potans yerleri, switch yeri ve switch tipi SL2H konfigürasyonunda olacak şekilde düzenlendi, gitar siyaha boyandı. Gitar...
turkrock.com
Şahsen ben dolandırıcı olsam, forumda bu kadar oldsukul bir arkadaşı koparmaya çalışırken bunları yok ederim. Çünkü bilirim ki herkes birbirini tanır, tüm girişim Bİ TELEFONLA ORTAYA ÇIKAR MİLLETE REZİL KEPAZE OLURUM.
Şükür ki dolandırıcı değilim ama kafam çalışıyor.
Sahibinden ilanı da yine SSlerde mevcut.
Bir de ortaya attığı bir YALAN olan hoşnutsuz referanslarım konusu var, hala açıklık gelmedi bu duruma. Gitarın önceden satıldığı
@Bird_on_the_strings ile iletişime geçtim, kendisinin bir iletişimi olmadığını söyledi. 2 kere satılmış da, çok problemler çıkmış da, yarım yamalak boyanmış da.
Bir de yukarıda 300 - 500 tl muhabbetine girmiş. Çok daha fazla edecek malını gününü kurtarmak için alt fiyattan veren adam işini çözünce değer kaybı yaşamıyor, Ben neden yaşayayım ? Ticareti benden çok bilen adam bugün iş çözen 1 liranın rahat günün 5 lirasından kıymetli olduğunu bilmesi gerekir ama işine gelirse.
Neyse kendisiyle daha fazla muhatap olmuyorum. 3001 TL'mi aldım, özelden engeli bastım. Kaçırdığım ilanlar, sözümü tutamadığım insanlara karşı düştüğüm durum, ona parayı çıkmak için yaşadığım banka tabanlı mali zarar. Hepsi kuruş kuruş çıkar zaten. Konu benim için kapanmıştır.
En fazla, buradan gerçekleştirdiği uydurmaları yine açıklığa kavuşturur, daha da uzatmam konuyu.