Hx Stomp vs diğer prosesörler

Merhabalar daha önce headrush mx5 kullanan birisi olarak hiçbir zaman dijitale ısınamadım marshall origin 20c amfime nux cerberustan oluşan bir setup ile blues rock tarzı tonlarda gidip geliyorum ve herzamanda delay reverb önden bir comp drive harici kolay kolay efekt pedal kullanan biri değilim.

Elime takasla HxStomp pedalı geçti ve 30 dakikalık bir mesai ile gerek fx loop gerek amfinin returnden girip farklı amp blokları ekleyerek aldığım tonlar ciddi ciddi hoşuma gitti ve çok organik duyuluyor şimdi merak ettiğim şu hx stomp satıp sizce headrush core prime alsam mı dahamı iyidir yada quad cortexe fm3 çıkmadıkça helix altyapısı headrush core ile kafa kafaya mı helix stompdaki 8 digit bana fazlası ile yeterli aslında wah tarzı şeylerde çok kullanmam etrafımda bir gas dolanıyor tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var.

Onlarca prosesör kullanmış birisi olarak Headrush' ın tüm serisinden genelde aynı ses alırsınız daha iyi değil sadece fonksiyon olarak farklılıklar mevcut.

Tabiki alabiliyorsanız QC alın her zaman. O top noktalardan birisi. Onun dışında HX' ten Headrush Prime ya da hiç bir serisine geçmenize gerek yok düzeninizi bozmayın pişman olursunuz.

Onlarca prosesör kullanmış birisi olarak Headrush' ın tüm serisinden genelde aynı ses alırsınız daha iyi değil sadece fonksiyon olarak farklılıklar mevcut.

Tabiki alabiliyorsanız QC alın her zaman. O top noktalardan birisi. Onun dışında HX' ten Headrush Prime ya da hiç bir serisine geçmenize gerek yok düzeninizi bozmayın pişman olursunuz.
Hocam özellikle sizin cevap vermenize çok sevindim görüşleriniz benim için çok değerli vakit ayırdığınız için teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum quad cortex gerçekten bu denli üstün bir aletmidir yoksa overrated bir izlenim aldım tamamiyle sormak istediğim tonal doğallık mesela hx ten aldığım organik tonalite %85 desek quad cortexe geçince bu oran 99 vururmu yoksa 90civarlarında mı seyreder. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Hocam özellikle sizin cevap vermenize çok sevindim görüşleriniz benim için çok değerli vakit ayırdığınız için teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum quad cortex gerçekten bu denli üstün bir aletmidir yoksa overrated bir izlenim aldım tamamiyle sormak istediğim tonal doğallık mesela hx ten aldığım organik tonalite %85 desek quad cortexe geçince bu oran 99 vururmu yoksa 90civarlarında mı seyreder. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Rica ederim. Aslında tonun etkisinde tuşe yer alır. Tuşe kötü ise Malmsteen tonunu Hasan Cihat Örter tonuna yakın çalarsınız. 🙂

Quad Cortex' te bu işin top noktası demem, diyemem. Her ürünün eksi ve artıları mevcut. QC' in tonları aşırı doğal ve modelleme anlamında çok ileride bir cihaz, her ne kadar 4 yıllık olsa dahi. HX sizin gözünüzde 85 ise tabiki 93-95 seviyelerine çıkacaktır QC ama hiç bir zaman %100 bir ürün yok malesef. Kemper ses olarak çok iyi ama teknoloji olarak kötü mesela. Headrush teknoloji olarak çok iyi ama ton anlamında QC değil. O yüzden QC alınca hayatınız değişmeyecek, şey gibi düşünün biraz.

HX ile Magnum yiyorsanız QC ile artık Roma Dondurrmacısı gibi butik ve gerçek meyveli dondurma yiyeceksiniz. 🙂 Hayat değişmeyecek ama kalite artacak. Kulağa o kaliteyi aşina ettiğinizde ise yeni arayışlara geçeceksiniz, bunun sonu yok.

Geri