İbanez ibanez olalı böyle bir model üretmemiştir sanırım 🙂)
Ibanez RGIT27FE
37802 eklentisini görüntüle 37803 eklentisini görüntüle
Ibanezin görüntüsünü oldum olası hiç sevmemişimdir ama bu modelleri gerçekten renk ve ağaç olarak güzel durmuş keşke headstock ters olsaymış çok tatlı olurmuş 🙂 hatta alabilirdim bile 😀Avrupa için ise RG de Zero tremoloya devam maun gövdeli şık bir gitarımız var RG3770FZ, manyetikler tanıdık: Air Norton (neck), True Velvet, Tone Zone (bridge),
31982 eklentisini görüntüle 31983 eklentisini görüntüle
buna bayıldım abi.RG 652AHM, Ash govde maple tuse, oy oy oy...Son iki senedir Ibanez ile olan askimiz tekrar yeseriyor vadilere sigmiyor tasiyor...Su guzellige bakar misiniz?
![]()
Cayır cayır olmuş bu.RG 652AHM, Ash govde maple tuse, oy oy oy...Son iki senedir Ibanez ile olan askimiz tekrar yeseriyor vadilere sigmiyor tasiyor...Su guzellige bakar misiniz?
![]()
Bu gitar cidden çok güzel görünüyor hemen bakıyoruz varsa youtubedan tanıtımınıda izliyoruz.RG 652AHM, Ash govde birdseye maple tuse, oy oy oy...Son iki senedir Ibanez ile olan askimiz tekrar yeseriyor vadilere sigmiyor tasiyor...Su guzellige bakar misiniz?
![]()
Satriani yeni Signature gitar eklemis. JS 2450, alder govde, uc parca bubinga seritli sap falan....Bir de manyetikler de krom kapli resimden tam anlasilmayabilir.
![]()
Aynen katiliyorum. 10 yıl önce o zaman ki fiyat performans açısından iyiydi. Ihlamur sevdası ve uyduruk manyetikleriyle yerinde sayıyor. Yeni denilen gitarlara baktım ama saadece boya değişik yoksa bildigimiz ibanez. Azicik agac kullansa seymuor manyetik taksa modelin fiyati uçuyor. Her kosulda Schecter tercih ederimibanezler eskisi kadar revaçta değil artık ve ibanezden daha kaliteli gitarlar daha ucuza piyasada mevcut. eski bir ibanez kullanıcısı olarak değerlendirmem bu.