Ibanez... Yine yaptı...
saber hakkındaki düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum, artık düzgün bir 7 telli saber görmek istiyor herkes, fakat rgd modelleri efsane gözüküyorAz önce ss.org’da açmıştım başlığı, buraya yetişememişim. [:
6/7 telli demeden ağırlıklı rgd serisine girişmiş capon abiler. Saber kategorisinde ise doğru düzgün bir 7 telli hayal ediyordum, şimdilik piyasada yok, bari bu sene gelseydi artık. Bas gitarda yine ve doğal olarak ehb ile sr serilerine yüklenilmiş. Yıl içinde ilk headless gitar modelinin 2021’e hazırlanacağı kulaktan kulağa yayılıyordu, namm sonrası daha neler dökülecek mecbur bekleyip göreceğiz. Kendi adıma 2021 kataloğu beni pek de heyecanlandırmayan modellerden ibaret şimdilik.
ahahahhahahahhaha ayynen öyle amaSuhr Reb Beach kopyasi yapmislar. :’D
gitar ayni gitar, renkler vs degisiyor.güncelleme: birazcık bakıp videoları inceleyince, şu an ki 2021 gitarlarının çok iyi olmadığına karar verdim kendimce
Adam gibi 7 telli saber çıkarana kadar sanırım ibanez ile işim olmayacak. 2021 kataloğu şu haliyle bana da hiçbir şey ifade etmiyor.güncelleme: birazcık bakıp videoları inceleyince, şu an ki 2021 gitarlarının çok iyi olmadığına karar verdim kendimce
7 telli AZ modelleri ve Reb Beach cok guzel olmus bence.Adam gibi 7 telli saber çıkarana kadar sanırım ibanez ile işim olmayacak. 2021 kataloğu şu haliyle bana da hiçbir şey ifade etmiyor.
Az’ler beni de bir gıdıklamadı değil, fakat gönül ille de saber diyor.7 telli AZ modelleri ve Reb Beach cok guzel olmus bence.
dogrudur, o da beni hic cekmiyor reis. :’D zevk renk...Az’ler beni de bir gıdıklamadı değil, fakat gönül ille de saber diyor.
ben de gecenlerde heveslendim de yok ya.konudan çok bağımsız, kusura bakmayın yeni başlık açmak istemedim 😀 bu aralar john petrucci dreamscape kovalıyordum sahibindende sıfır 1.200e buldum. boss katana mk2 ye dreamscape bağlamak ne kadar mantıklı? dreamscape iyi bir pedal mı?
Evet, fakat fiziksel bir pedal kadar başarılı değildir diye düşünüyorum. amacım jp tonu almakben de gecenlerde heveslendim de yok ya.
efektli amfiye pedal almak niye onu anlamadim, Katana’nin yazilimi yok muydu zaten.
RG652'nin yeni rengi mi? usa'daki modellerde herhalde. Çünkü usa'larda antique White Blonde yer almaya devam etmesine rağmen Avrupa sayfasında "artık" yok. Ah ah Geçen seneki indirimde 6700tl idi alabileydim.RG652'nin yeni rengi hoşuma gitti. Onun haricinde ilgimi çeken birşey yok.
İkinci el bir RG652 kovalıyordum bir süredir, uygun takaslık bulursam kapacağım bir tane.
Petrucci’nin kendisi kullanmiyor o pedali. :’D cok fark etmez yazilimda DC-2 modellemesi varsa onu kullan derim.Evet, fakat fiziksel bir pedal kadar başarılı değildir diye düşünüyorum. amacım jp tonu almak