Ibanez 2021

Az önce ss.org’da açmıştım başlığı, buraya yetişememişim. [:

6/7 telli demeden ağırlıklı rgd serisine girişmiş capon abiler. Saber kategorisinde ise doğru düzgün bir 7 telli hayal ediyordum, şimdilik piyasada yok, bari bu sene gelseydi artık. Bas gitarda yine ve doğal olarak ehb ile sr serilerine yüklenilmiş. Yıl içinde ilk headless gitar modelinin 2021’e hazırlanacağı kulaktan kulağa yayılıyordu, namm sonrası daha neler dökülecek mecbur bekleyip göreceğiz. Kendi adıma 2021 kataloğu beni pek de heyecanlandırmayan modellerden ibaret şimdilik.

yaparsa ibanez yapar...
RGA42'leri çok sevmiştim ama biraz düşük seviye kalıyorlardı, şuana kadar çıkan High Power serisi olan RGA42HP'lerin ise gövdeleri tek renk boyaydı ve fr'lilerdi. Benim sesimi duymuşlar ve sabit köprülü, quilt maple üstlü, roasted maple saplı güzel bir RGA42FM çıkarmışlar. Allah razı olsun Gakki reyisten.

Az önce ss.org’da açmıştım başlığı, buraya yetişememişim. [:

6/7 telli demeden ağırlıklı rgd serisine girişmiş capon abiler. Saber kategorisinde ise doğru düzgün bir 7 telli hayal ediyordum, şimdilik piyasada yok, bari bu sene gelseydi artık. Bas gitarda yine ve doğal olarak ehb ile sr serilerine yüklenilmiş. Yıl içinde ilk headless gitar modelinin 2021’e hazırlanacağı kulaktan kulağa yayılıyordu, namm sonrası daha neler dökülecek mecbur bekleyip göreceğiz. Kendi adıma 2021 kataloğu beni pek de heyecanlandırmayan modellerden ibaret şimdilik.
saber hakkındaki düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum, artık düzgün bir 7 telli saber görmek istiyor herkes, fakat rgd modelleri efsane gözüküyor

RG652'nin yeni rengi hoşuma gitti. Onun haricinde ilgimi çeken birşey yok.

İkinci el bir RG652 kovalıyordum bir süredir, uygun takaslık bulursam kapacağım bir tane.

konudan çok bağımsız, kusura bakmayın yeni başlık açmak istemedim 😀 bu aralar john petrucci dreamscape kovalıyordum sahibindende sıfır 1.200e buldum. boss katana mk2 ye dreamscape bağlamak ne kadar mantıklı? dreamscape iyi bir pedal mı?

RG652'nin yeni rengi hoşuma gitti. Onun haricinde ilgimi çeken birşey yok.

İkinci el bir RG652 kovalıyordum bir süredir, uygun takaslık bulursam kapacağım bir tane.
RG652'nin yeni rengi mi? usa'daki modellerde herhalde. Çünkü usa'larda antique White Blonde yer almaya devam etmesine rağmen Avrupa sayfasında "artık" yok. Ah ah Geçen seneki indirimde 6700tl idi alabileydim.

ilk izlenimlerimden, benim arayışlarıma göre olumlu-olumsuz bir değerlendirme yapmam gerekirse
*RG652'lerin devam edecek olması sevindirici.
*RG752AHM'nin rengi çok güzel. 7 telli de düşünüyorum alternatif olarak (teyteydragon'un kastettiği bu olsa gerek)
*RG550DX'ler kalkmış. kalkmasaydı iyiydi.
*RG5170B simsiyah çok canlı. Gümrük vergisi zırvası biterse neden olmasın.
*RG5320C de çok hoş görünüyor. Güzel bir mavi tonu vr pasif manyetikler.
*RG6PKAG bir premium modeli, natural bir kasa, edge manyetik. 9000tl bandını geçmeyeceğini umuyorum.
Keşke şu ek gümrük vergisi zırvası da son bulsa. Yoksa yeni çıkan prestige modelleri el yakıyor. Yoksa genesis ve premiumlar uumudum.

Geri