Ibanez 2025 modelleri

JPM ve diğer Petrucci modelleri fan boy seviyesi. Anlam veremediğim ayrı bir alan orası. O fiyatı verenler vardır.
Hiçbir JP modelinin mevcut fiyatını hak etmediğini ve üstüne üstlük ergonomik olarak da çalımının Klavye radiusu, a-b with ölçülerinin, potasların konumu gibi herkese hitap etmediğini düşünüyorum.
Ibanez için konuşursak ergonomik olarak bence çok iyi. Hitaptan ziyade çalımı en rahat ibanez olabilir. Fender çalan adama önermiyoruz zaten. Potansların konumu bence tam da olması gereken yer. Standart konumda sürekli yanlışlıkla volume kapattığım için tikli gibi kontrol ediyorum. Bence bir ibanez kullanıcısı için en iyi ibanez.
Musicman için pek bişey söyleyemeyeceğim.

Ibanez için konuşursak ergonomik olarak bence çok iyi. Hitaptan ziyade çalımı en rahat ibanez olabilir. Fender çalan adama önermiyoruz zaten. Potansların konumu bence tam da olması gereken yer. Standart konumda sürekli yanlışlıkla volume kapattığım için tikli gibi kontrol ediyorum. Bence bir ibanez kullanıcısı için en iyi ibanez.
Musicman için pek bişey söyleyemeyeceğim.

Signature modeller artistin çalım alışkanlıklarına göre fark ediyor. Aynı şekilde çalmıyorsanız bazı sorunlar yaşamak olası.
Petrucci, Sağ bileğini neredeyse çok az hareket ettiren, gitarı sol bacağına koyarak çalan, sol elini klavyeye dik kullanan bir gitarist. Geniş klavye bu yüzden onun için önemli ancak siz sağ bacağınızda çalan ve sol elinizi açılı kullanan biriyseniz o klayve size ızdırap olacak. Klavyenin 12. fretten sonra genişlemesi, radius un düzlemi, bir blues tarzı gitaristi için hoş-beş bir durum olmayabiliyor. Bileğini geniş hareket ettirene, manyetiklere yakın switch ve potaslar sorun teşkil ediyor.

Geri