Bir kaç aydır az2402 sahibiyim. Gitarı seviyorum ama üzerindeki stok Seymour Duncon Hyperion manyetiklerini beğenmiyorum. Şimdiye dek hep Dimarzio manyetikli gitarlar kullandım. Alışırım diye bir süre bekledim ama cansız ve kuru hissediyorum. Değiştirmeye karar verdim.
Dimarziolarla devam etmek istiyorum ama ne almam gerektiğinden tam emin olamadım.
Genelde distortionlu tonlar kullanırım. Pena vuruş ataklarını duymayı severim. Yüksek çıkışlı manyetiklerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gitarın gövde ve sap yapısı bakımından kararsızım.
Aklımdakiler;
köprü için super distortion, dactivator, evo2 illuminator
sapta air norton, evo2 illuminator liqufire..
Baslarda boğulmayan tizleride patlamayan güçlü tok net pena ataklarımı duyuran manyetik arıyorum. Köprü ve sapta neler önerirsiniz ve özellikle bu gitarda değişikliğe giden var mı?
Dimarziolarla devam etmek istiyorum ama ne almam gerektiğinden tam emin olamadım.
Genelde distortionlu tonlar kullanırım. Pena vuruş ataklarını duymayı severim. Yüksek çıkışlı manyetiklerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Gitarın gövde ve sap yapısı bakımından kararsızım.
Aklımdakiler;
köprü için super distortion, dactivator, evo2 illuminator
sapta air norton, evo2 illuminator liqufire..
Baslarda boğulmayan tizleride patlamayan güçlü tok net pena ataklarımı duyuran manyetik arıyorum. Köprü ve sapta neler önerirsiniz ve özellikle bu gitarda değişikliğe giden var mı?